2010. április 12., hétfő

Zene füleimnek

Eléggé vegyes bejegyzést írok most szerintem, de valahogy a zene mégiscsak központi szerepet játszik. Timihez csatlakozva megjegyzem, hogy a tegnapi nap a költészet napja (is) volt, a választások mellett erről kevesebb szó esett. Azért ezen nap apropóján beszúrok egy videót, tegnap találtam Facebook-on, nagyon tetszett :) vicces, jópofa, ja, és nem utolsó sorban Quimby! :)


Zsugorkáztam is a hétvégén, ebből most 1 fülit mutatok, a másik ajándékba készült, azt még titkolnám 1 kicsit :) ez viszont kis vidám, kottás-violinkulcsos, szerintem aranyos lett. Lehet megtartom magamnak, még egyelőre bizonytalan a sorsa.

Amúgy mostanában sem felhőtlen az élet, több ismerősöm is kénytelen átélni valamelyik rokona elvesztését, + az is szörnyű, hogy erőtől és élettől duzzadó embereket dönt le a lábáról valami szörnyű betegség... kegyetlen tud lenni az élet (és a halál), az biztos...

Na jó, próbálok azért pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, mert vannak szép és kellemes dolgok is, csak sokszor annyira nehéz felhőtlenül örülni. sajnos.

De hogy valami tényleg jót is írjak ide a végére, Nóri újabb játékot hirdetett, ahol ráadásul a blogján látott fantasztikus dolgok közül mindenki kiválaszthatja 3 kedvencét, arra az esetre, ha rámosolyogna a szerencse. Játékra fel, érdemes körülnézni Nórinál!

8 megjegyzés:

  1. köszi a videot!! :) a sok rossz mellé kell a jó is!! :)
    és ez a füli.... zseniális!! ez tetszik eddig Tőled a legjobban!!!! bár picit nekem hosszúnak tűnik, mekkora? tényleg nagyon-nagyon szuper!!!! :))

    VálaszTörlés
  2. Csatlakozom Vikihez: nekem is nagyon tetszik ez a fülbevaló, bár valóban hosszúnak tűnik. Mondjuk én akkor is szívesen viselném. :)

    Köszi a Börönd Ödönt! (Azt is, hogy ismét utaltál a blogomra.)

    VálaszTörlés
  3. köszi csajok! :) a fülbevaló a kottás rész tetejétől a violinkulcs aljáig kb. 6 cm + az akasztó. a saját fülbijeim között egyáltalán nem számít hosszúnak :) tényleg köszi a kedves szavakat!

    VálaszTörlés
  4. egyébként ha egyelőre nem is szeretném árulni a dolgaimat, azért 1 jó kis cserealapért nagyon szívesen elkészítem akár ennek a fülinek is a testvérkéjét :) akár szabadon választott dallammal is! :)

    VálaszTörlés
  5. akkor nem is olyan hosszú.. milyen csalóka a net :)
    hmmm, igen, volt egy ilyen titkos ötletem... :) egy cuppantottért esetleg?? persze egyáltalán nem muszáj!!

    VálaszTörlés
  6. hűűű,de jó dolgokat csinálsz:) a zenei ízlésednek előtt pedig adózom:)

    VálaszTörlés
  7. Elza, üdv a blogomon, örülök, hogy idetaláltál! :) én is körülnéztem nálad, azt hiszem, megyek majd játszani!

    VálaszTörlés
  8. én is üdvözöllek téged nálam,nagyon örülök:)

    VálaszTörlés