2010. április 5., hétfő

Kellemes Húsvétot minden kedves Olvasónak

és idetévedő látogatónak!


Remélem, mindenkinek jól, nyugodtan telt el ez a néhány nap, remélem tudtatok pihenni, kikapcsolódni.
Én már pénteken sem melóztam, így négy nap szünetem volt, de sajnos az agyamat nem tudtam teljesen kikapcsolni, elfelejteni a munkát, az esetleges problémákat. De azért jó volt ez a pár nap, sokat számított megint, hogy tudtam találkozni a barátokkal, akik igazán fontosak - ezek a találkozók arra mindenképp jók, hogy legalább arra a néhány órára az ember elfelejti a problémát, a munkahelyi stresszt, a veszteséget, szomorúságot, és tényleg felhőtlenül tud örülni, nevetni. Felidéztünk csomó régi történetet még a gimis időkből, nagyokat nevettünk - de azért én néha visszasírom ezeket + a fősulis éveket, hiába volt benne csomó negatívum + rossz dolog is, még mindig sokkal felhőtlenebb, egyszerűbb időszak volt :) szerettem.
Alkotni nem nagyon volt erőm az elmúlt napokban, elég nyúzottnak, fáradtnak érzem magam, de legalább néhány színes húsvéti tojást festettünk. Na azért nem volt akkora szám, vékony gyertyával rajzoltam némi mintát a tojásokra, azokon a helyeken nem fogta be a festék, szóval nem lett egyszínű, ennyi. Egyszerű technika, de látványos dolgokat lehet alkotni.

Játékokban egyébként eddig egyáltalán nincs szerencsém, hiába jelentkezek csomó helyre, eddig valahogy nem kedvezett a szerencse. De kárpótlásul múlt héten bevásároltam Reyca meskás boltjában, ahol féláras akció volt. Az ünnepek miatt még csak a piszkos anyagiaknál tart a folyamat, de biztosan élőben is csodaszépek a dolgok, hiszen az előző csomagban sem kellett csalódnom :) Előre nem mutatom, hogy mikre csaptam le, majd a megkapott csomagot igyekszem minél hamarabb fotózni!

Egyelőre ennyi, a csúnya idő ellenére kívánok még további szép napot, és hogy mindenki töltse kellemesen, hasznosan az ünnepekből még hátralévő néhány órát! :)

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy írtál nekünk, hát ja, sokszor nem egyszerű kikapcsolni, lazítani, tényleg jók tudnak lenni az ilyen talik, sokat számítanak! Hát én is biztos vagyok benne, hogy sok szépet fogsz kapni, bizti hamar megérkezik :)

    VálaszTörlés