2010. április 24., szombat

Játékok és fülbevalók


Mostanában megint jelentkeztem 1-2 játékra, sajnos épp az előbb néztem, Toritextil-Vikinél nem nyertem, remélem előbb-utóbb végre rám is mosolyog egyszer Fortuna :) Akikhez most jelentkeztem:

JANDÓ és JULCSI

Jandó játékán gombos-horgolt csatot és kitűzőt lehet nyerni, nagyon szépek, biztosan szívesen viselném én is a hajamban valamelyiket! Julcsi többféle varrományát bocsátotta játékra, szép dolgokat készít nagyon, táskamániásként én a fekete-pink kockás táskára pályázok ezúttal.
De ha már játék, akkor örömre is van okom, mert Tiffany-Andinál tart már 1 ideje egy jópofa piros-pontos játék, jönnek a kérdések, aki jól válaszol, az pontot kap, és így kell őket szépen gyűjtögetni, a 10. pirospötty után pedig érkezik egy tiffany-s meglepi-ajándék Anditól! Péntek este pedig megszereztem a 10. pöttyömet, úgyhogy most nagyon kíváncsi vagyok, és izgatottan várom, hogy milyen szépséget kapok majd Anditól! :) Érdemes egyébként benézni hozzá, nagyon szép dolgokat készít, és a játékba is folyamatosan be lehet csatlakozni! ;) Látatlanul mondom, megéri!

És hogy azt is lássátok, hogy én sem csak a munkával foglalkozom (mondjuk így sem haladok eléggé...), mutatom a két legutóbbi fülit, amit alkottam, a dobókockás végülis nem nagy munka, a másik meg még igencsak kísérletezgetés, ha már lesz drótom, több szabadságom lesz ilyen téren.


Tegnap még készült 1 karkötő is, szintén kísérletezgetés kategória, gyöngyös-drótos, fotó még nincs róla, valahogy mindig marad valami pótolnivaló :) De a melóban is bőven van mit pótolnom, úgyhogy megyek is! További szép hétvégét mindenkinek! Remélem, most már marad ez a szép idő, mint ami ma is volt! :) Olyan kellemes volt!

3 megjegyzés:

  1. ügyi vagy még mindig :) kell azért meló közben egy kis kikapcsolódás!

    VálaszTörlés
  2. We do agree however 카지노사이트 that there are nonetheless gamers who gamble beyond their means

    VálaszTörlés