2010. április 10., szombat

Szépségek Rékától


Szerdán kapta
m meg a csomagot (de csak most jutottam el a fotózásig), amiben azok a szépségek érkeztek hozzám, amiket Reycától rendeltem, a féláras bolondok-napi akcióban :) Még ha a játékon nem is nyertem, az újabb vásárlás mindenképpen jó ötletnek bizonyult, mert nagyon-nagyon szép dolgokat kaptam megint, és amilyen kedves lány Réka, megint csomagolt a megrendelt ékszerek mellé olyat is, amit csak úgy kaptam. :) Tehát ha úgy vesszük, valamit mégis nyertem a dolgon :)
Eredetileg a rózsaszín gyöngyös fülbi + nyaklánc szettet, a zöldköves gyűrűt, és a világoszöld medálos láncot kértem, és kaptam ajándékba a kék memória-karkötőt a bálnás fityegővel :) az is iszonyat aranyos! ezúton is nagyon-nagyon köszönöm a csomagot, + azt a finom, fűszeres teát is, ami még szintén az ékszerekkel érkezett. Egyébként a csomag a munkahelyemre érkezett, és a kolléganőknek is nagyon tetszett a csomag - jól jön kikapcsolódásként 1 kis ékszernézegetés, + a buborékos boríték sem utolsó szórakozás, a kolléganők erre is előszeretettel csapnak le :) Még egyszer köszönök mindent, remélem egyszer meghálálhatom majd valahogy! Ilyenkor annyira örülök, hogy néhány hónappal ezelőtt elkezdtem olvasni ezeket a blogokat, ezáltal pedig ennyire kedves és tehetséges embereket ismerhettem, ismerhetek meg! :) Csak titokban remélhetem, hogy valaki rám is így gondol :)

3 megjegyzés:

  1. Tényleg nagyon szépeket kaptál, hát hogy a bálna milyen ari :) nem csodálom, hogy nagy volt az öröm a munkahelyeden - meg gondolom irigykedtek is :)

    VálaszTörlés
  2. Hidd el, hogy Te is nagyon tehetséges vagy! :)

    VálaszTörlés
  3. Viseld őket egészséggel! :-)

    És csatlakozom az előttem szólóhoz: nagyon tehetséges vagy, csak így tovább! :-)

    VálaszTörlés