2010. február 22., hétfő

Vegyes felvágott

Most így elég sok dolog van a fejemben, amit megosztanék veletek, feltéve, hogy nem alszom bele a billentyűzetbe... :)
Tegnap majdnem ezt tettem, mert addig nézelődtem a blogok között, míg Jucii filmes oldalánnem találtam a Séta a múltba című filmre - hát azonnal azt éreztem, hogy ezt nekem is meg kell néznem. Régebben, fanatikusabb Vészhelyzet-rajongóként meg akartam már nézni, de akkor valahogy elmaradt, most muszáj volt pótolni! És csak egyetérteni tudok Juciival, nagyon szép szerelmes film, az ember tényleg ejt néhány könnycseppet a végén. Aki szereti az ilyen témájú-jellegű filmeket, annak én az Itt a Földön (Here on Earth) c. alkotást ajánlom! :) Én először a 2 férfi főszereplő (Josh Hartnett, Chris Klein) miatt néztem meg anno, de nagyon beleszerettem a történetbe, szintén szerelmes sírós... Néha ilyen is kell.
Amúgy most 7végén olyan sok dolgot nem alkottam, zsugorkáztam ugyan, de arról majd csak később teszek képeket, mert ajándéknak szánom őket. :) remélem, sikert aratnak majd!
Ha már alkotás, akkor megmutatnám nektek első Meskás szerzeményemet, amit még januárban rendeltem Timitől. Ha már ő is megosztotta a múltkori csakúgy-ajándékainkat veletek :) A fülcit nagyon szeretem, és a teák is elfogytak - már csak a tasakjuk várja a további kreatív felhasználást :-)
Egyébként éppen most este csaptam le szintén Meskán Reyca két nagyon szép ékszerére - meglepő módon nem fülbevalóra, hanem egy gyűrűre és egy karkötőre :) Éppen most egyeztetjük a postázást, ha a bankok és a posta is rendesen dolgozik, akkor lehet, hogy még a héten megkapom őket :-)
Akartam még program-tippet is írni, de azt hiszem, hagyok témát legközelebbre is, + hát lassan megyek aludni... :) Mindenkinek szép hetet, végülis a hétfőt már át is vészeltük! :)

4 megjegyzés:

  1. Óóó, de jó, hogy neked is tetszett a film! :-)
    Szép hetet neked is, és rengeteg sok napsütést !! :-)

    VálaszTörlés
  2. igen, ez a mai nap már egészen jól indul, annyira sokat számít ez a kis napsütés + a kék ég :-)

    VálaszTörlés
  3. Látom "rákaptál" a Meskára. :-) Vigyázat, fertőző! :-)

    VálaszTörlés
  4. igen, én is attól félek :-) akkor lesz gond, ha én is elkezdek táskákat vadászni :) de tegnap már találtam 1 nagyon szép kis anyagot, amiből kértem zsepitartót, mert eredetileg az nem készült belőle :-) de egyszerűen beleszerettem az anyagba... azt hiszem, nem ezek lesznek az utolsó pénzköltéseim a meskán... :-)

    VálaszTörlés