2010. február 10., szerda

... (nincs ihletem)

... mármint címet adni a bejegyzésnek. Sok minden jár a fejemben, munkahelyi feladatok, amiknek még nem tudom biztosan a megoldását, de kreatív dolgok is pörögnek az agyamban, + mindenféle gondolatok. Például még mindig nem vagyok oda a Valentin-napért, de ez biztos csak azért van, mert ilyenkor még inkább úgy érzi az ember, hogy egyedül van - hiába veszik körbe nagyon jó barátok, kedves emberek, az azért mégsem ugyanaz.
De hogy pozitív dolgokat is írjak, alkottam ám az elmúlt napokban, de fotót majd csak 7végére ígérek, mert lámpafénynél nem tudok jó képeket csinálni, de haza + csak úgy érek du., hogy már sötét van... Ciki.
De mesélek: újabban a cd/dvd-lemezek hengerében lévő műanyag korongból igyekszem különböző bögre, vagy müzlistál-alátéteket gyártani - amit itt láttok, ez volt az első ilyen példány, bár már korábban is próbáltam ilyen alapra dolgozni. Ez még karácsonyi ajándéknak készült. Az újabb alátéteket is fotózom majd! ;) És tegnap végre eljutottam a kreatív boltba (és tudom, hogy és-sel nem kezdünk mondatot...), ahol vettem 1-2 alapanyagot ékszer-, vagyis elsősorban fülbevaló-készítéshez + zsugorfóliát is szereztem be, Timi ajánlására rászántam magam, hogy ezt a technikát is kipróbáljam. :) És persze a fülbevalós cuccokat is ki kellett próbálni, az eredményt később megmutatom! ;) Ja, és a boltos csaj megdicsérte a fülbevalómat - és mi volt rajtam? A lilaság :) Ezúton is köszönet érte Timinek!

2 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép ajándék egy ilyen alátét ;) Tetszik ez a bejegyzésed, olyan jó, hogy a blogok kapcsán ilyen jó ismerettségek szövődnek! Ez a Valentin-nap egyébként sokak számára teher ám.

    VálaszTörlés
  2. Ilyen műanyag korongos dekort én is készítettem tavalyelőtt karácsonyra. De alátétnek is szuper ötlet :-)
    A zsugorkázás nagyon fog tetszeni... bár én mostanában nem készítek semmit, próbálkozásaim voltak vele. Nagyon mutatós tud lenni, és itt végképp nincs lehetetlen. :-)

    VálaszTörlés