2010. február 19., péntek

Ez is, az is...

A meló összejött nagyon az elmúlt 1-2 napban, ezért nem is nagyon jelentkeztem... Munka persze még mindig rengeteg, de azért most már éreztem a késztetést, hogy írjak + mutogassak. Nem volt 1 kimondottan jó hetem, de most összességében jókedvű vagyok, voltam kézimeccsen is ma du., amit nagyon szeretek, alkottam is, szóval így a végére jó nap lett a mai is - az undok időjárás + az eső ellenére is.
Ez itt a legújabb fülbevalóm, tegnap jött az ihlet, a szívecske + a virágocska új szerzemény, a gyöngyök 1 régi nyakláncból származnak :)


Ezt a képet pedig 1 nagyon kedves ismerősöm kreatív foglalkozásán készítettem, szalvéta-technikával, és szivacs-festéssel. Már el is foglalta a nyuszi a neki szánt helyet a konyha falán. :)

Most este pedig tesómnak pingáltam az egyik pólóját, vagyis mezszámot kapott, holnap pedig reményeink szerint már ebben fog játszani is. Hajrá! :)


2 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy írtál, kikapcsolódtál, azt hiszem, sokunknak nem volt egyszerű ez a hét, de majd a következő biztosan jobb lesz :) Tetszik a mezszám+persze a többi alkotásod is - azért tesód örülhet! :)

    VálaszTörlés
  2. Örül is, csak rohadt későn jutott eszébe, hogy egyszer normálisan beleolvasson a nővére blogjába. Egyébként tetszik. A mezszám is természetesen, de a blog is. Lehet, hogy követem majd, talán még kommentelek is..

    VálaszTörlés