2010. február 12., péntek

Újabb szürke nap végén

Hát, mit is mondjak, pénteken délután negyed hatig bent lenni melóhelyen - nem éppen ez volt minden vágyam... de valahogy túléltük, csak nem szeretem az ilyen monoton, "szöszölős" melót, amikor ugyanazt csinálja az ember tök sok ideig, a végén meg már elveszti a fonalat...
Mivel a fényviszonyok megint csak nem kedveznek a fotózásnak, nem tudok új dolgokat mutogatni, pedig tegnap este még tényleg csináltam 1 fülbit rosszkedv ellen, de ígérem, mindenképpen készítek 7végén 1 adag fotót a mostanában készült dolgaimról. De mivel a Tisztelt Olvasók :) nagy része még nem ismer régóta, így mutatok párat a régebbi dolgaim közül, ezek éppen üvegfestéses témájúak - ajándék fürdősó, és egy falióra, ez utóbbi szigorúan saját használatra! :)
Csak hogy így is hódoljak a kávé-mániámnak, ami a melóval párhuzamosan szép lassan kialakult, már szinte követeli a szervezetem, sajnos hétvégén is, annyira hozzászokott már... végülis lehetne ennél sokkal rosszabb függőségem is :)


Azt hiszem, egyelőre ennyi, de lehet, hogy még kitalálok valamit az este folyamán... :)

5 megjegyzés:

  1. Azt hiszem, tudom miről beszélsz a meló kapcsán, én is kezdek belefáradni a monotonitásba, azért valahogy mindig túléljük :) Szóval kitartás, aztán pihizz ám hétvégén!

    VálaszTörlés
  2. Fúúúú, az óra nagyon szupeeeeer :-)
    Mondjuk én nem vagyok kávés, de ettől függetlenül nagyon tetszik ;-)

    VálaszTörlés
  3. Jucii, örülök, hogy tetszik! 7végén pedig jönnek az alátétek és a fülbik is! :)

    VálaszTörlés
  4. Tényleg szép az óra, nekem is nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés