2010. február 25., csütörtök

Kérdezz-felelek, vásárlás, ez-az :)


Tiffany-Andi passzolt tovább nekem 2 játékot, a könyvest is megkaptam, azt is megcsinálom majd, de most jöjjön egy másik kérdéssor, vagyis a rá adott válaszaim, hátha jobban megismertek ezáltal :)

1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Valószínűleg először nem hinném el, aztán + visítanék örömömben :-) A pénz felhasználásával kapcsolatban pedig szerintem elég sablonos dolgokat tudok mondani / írni, szerintem vennék magamnak 1 lakást, végülis lassan 25 leszek, az nem árthat, + a családomra költenék, utaznék, mert annyi helyre lenne jó eljutni... a munkával kapcsolatosan nem tudom, mit tennék, mert azért csak lábat lógatni nem tudnék, de lehet, hogy vmi kreatívba kezdenék, csakis a saját szórakoztatásomra, és mások örömére, ha a pénz nem számítana.

2. Rossz szokás
Biztosan van egy csomó... A körülöttem élők tuti jobban tudják, mint én. Sok dolgot kell még tanulnom az életben / életről, de végülis ez nem szokás kérdése. Késő estig internetezni, és a laptopot bújni - sokszor munka helyett?! Mint most?! Előfordul... :)

3. Koffein
Igen-igen-igen! :-) Rászoktam... Napi legalább 2 kávé, ez a biztos, de ha olyan a program, bármikor megiszok még 1-2 adagot. És az illatát is immmádom. + a kólát is. És a teát is, bár nem mindben van koffein. De az is jöhet (szinte) bármikor. Lehet, hogy ez már rossz szokás?! :)

4. Színeim
Már évek óta a zöld a nagy kedvenc, de mostanában nagyon nyerő a lila + a narancs is. De jöhet a klasszikus fekete, fehér, szürke, barna is, de az élénk színeket is szeretem - végülis attól függ, minek a színéről beszélünk. (hát akkor ezek után tessék kiigazodni rajtam...)

5. Mi van most rajtam
Világoszöld Snoopy-s pizsi, szürke bokazokni a fázós lábamra. + a laptop... végülis most az is rajtam van :)

6. Háziállat
Hát az nincs. Legfeljebb tesómnak szoktak halai lenni, épp most tervezi újra beüzemelni az akváriumát. Amúgy imádom az állatokat, talán majd ha nyerek a lottón, és lesz saját lakásom, akkor lesz vmi pici aranyos - tengerimalac, hörcsög, nyuszi, süni, nemtudom...

7. 10 év múlva hol látod magad?
Remélem egy kedves, szerető társ mellett, talán már gyerek(ek)kel kiegészült családban. Remélhetőleg lesz munkám, amit legalább annyira fogok szeretni, mint a mostanit, de azt is el tudnám képzelni, hogy ez marad meg. A fontos barátságok és a kreativitás megmarad :)

8. A legutóbbi nagyon jó élményem
Találkozni a legjobb barátnőmmel, kb 1 hónap után (mert általában azért hetente-kéthetente szoktunk), beszélgetni, inni-enni finomakat, és tervezgetni a következő találkozókat, közös hétvégét, tavaszi házibulit és egy nyári nagy(obb) utazást :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A kérdéssor eddig tartott. Ha lehet, én is továbbadnám a játékot Cserfescsillag-Timinek, Jucii-nak, Reyca-nak és Toritextil-Vikinek, azt hiszem lányok, nálatok ezt a kérdéssort még nem láttam, ha viszont figyelmetlen voltam, akkor nagy-nagy bocsánat :)
Amúgy ma is jó napom volt, reggel csomagot hozott a postásnéni a munkahelyemre, amiben Reyca csodaszép ékszerei voltak. A hét elején rendeltem 1 lilagyöngyös memóriadrót karkötőt és az angyaloknak szánt gyűrűt - nem mintha feltétlenül annak érezném magam :) És amilyen drága volt Réka, meglepett 1 kitűzővel (brossal) is! És mind-mind gyönyörű, és nagyon tetszik! Ezúton is köszönöm őket! :) Teszek képet is a kis csomagról, bár az esti lámpafényes fotózás miatt a színek nem az igaziak, de nem bírtam ki anélkül, hogy ne mutassam meg nektek! :) Íme:

Tudnék még írni bőven, de a bűntudat visszavisz a munka mellé, hátha még jutok valamire, legalább csak 1 nagyon picivel előrébb... Jóéjt, kitartás a péntekhez, aztán nagyon kellemes hétvégét Mindenkinek - talán már a tavasz is érkezik hamarosan... :)

7 megjegyzés:

  1. Szépeket vettél, és kaptál. :) Neked is kellemes pénteket! :)

    VálaszTörlés
  2. És várjuk együtt a tavaszt! :)

    VálaszTörlés
  3. Örülök, h végül írtál a blogodba, nem is keveset :) Remélem, azért haladsz a pályázattal! Jó ez a kérdéssor, Timinél én már láttam :) Én is várom ám a tavaszt!

    VálaszTörlés
  4. :-)

    Hétvégén igyekszem én is játszani Veletek, addig gondolkodom a lehetséges válaszokon. :-)

    VálaszTörlés
  5. óó, köszönöm, hogy rám is gondoltál, igyekszem hamarosan eleget tenni ennek :) és örülök, hogy ennyivel is többet megtudhattam Rólad :)

    VálaszTörlés
  6. Jaj köszönöm a meghívást. Láttam ám, amikor írtad ezt a bejegyzést, csak akkor nem volt időm kommentelni, azóta meg kicsit kiment a fejemből. De hamarosan megírom :-)
    Köszi- köszi mégegyszer, szép napot :-)

    VálaszTörlés