2010. február 11., csütörtök

Hiába akartam...

hogy mindenkinek szép napja legyen, a szürke téli idő ellenére is, hát éppen nekem nem igazán lett az... :( Egyrészt a reggeli havazás átváltott esőbe, és azóta sem hagyta abba, így méginkább loccs-poccs lett az idő, hát nagyon nem szeretek ilyenkor kint mászkálni, még ha csak meló után kell is kimennem a buszmegállóba. Meg hát a meló sem úgy haladt, ahogyan szerettem volna, így valószínűleg a pénteki nap (ami már szinte 7vége!) is nagyon hajtós lesz, több határidős feladattal - de hát bármennyire nem szeretjük, valahogy mindig így jönnek ki a dolgok, hogy mindent az utolsó pillanatban tudunk befejezni... Már előre rettegek, nem szeretem az ilyen napokat... :S De annak azért örülök, hogy Vikinek legalább jobb napja volt, és gyógyulgat a megfázásából! :)
Most még kreatívnak lenni sem nagyon van erőm, kedvem, nem tudom, lenne-e kedvem alkotni, vagy tudnék-e, most elég nyomi vagyok. Délelőtt lelkesebb voltam, Nóri megkeresett, Latinka ajándékláncos játékában tőle kapok majd ajándékot, hát nagyszerű dolgokat tud kihozni a gyurmából - ő is :) Én még várom, hogy kinek fogok ajándékozni, de azokat nem rosszkedvemben akarom csinálni, hanem kedvvel, szívből, lelkesen. :) Most legfeljebb lélekgyógyító-fülbevalót tudnék varázsolni. Azt lehet meg is próbálom egy kiadós pancsolás után!

3 megjegyzés:

  1. Nem tudom, mennyire vigasztal: nekem is nyomi napom volt és a holnap se ígérkezik jobbnak. Kitartás a melóhoz, mindennapokhoz, tényleg jobb, ha jó hangulatban alkotsz! Azért örülök, hogy felhívod a figyelmünket egy-egy igencsak érdekes blogra!

    VálaszTörlés
  2. hehe, köszi :)
    és örüljünk, mert már csak pár hét, és tavaaaasz :))) (nálam a tél amúgy is csak Karácsonyig tart, szóval már igencsak itt az ideje :) )

    VálaszTörlés
  3. Viki, reménykedjünk, hogy tényleg csak néhány hét, és ideér a tavasz! :)

    VálaszTörlés