2010. október 20., szerda

Sorsoltam

Tegnap ért véget a 2. általam indított játék, ma pedig sorsoltam. Mielőtt elárulom az eredményt, szeretném megköszönni mindenkinek, hogy játszott és a kedves szavakat annak, aki hosszabban kommentelt! Fantasztikus, hogy a játékot 5000 látogató környékén indítottam, most pedig már a 6000-et is meghaladtam. A rendszeres olvasóim száma is szépen gyarapodott, köszönöm azoknak, akik hirdették a játékot és ezáltal sokan eljutottak a blogomra. Köszönöm, lányok! :)

És akkor nem is húzom az időt! nem sokkal azután, hogy hazaértem a munkából, elővettem a lapokat, kicsi cetliket téptem belőlük, szám szerint 32-t.

Elkezdtem felírni a neveket a fecnikre.


Összehajtogattam őket, majd egy kupacba tettem, és jól megkavartam a papírokat. Remélem, senki nem szédült el. :)


Aztán kiválasztottam 3 papírt, majd egymás mellé tettem őket. Balról jobbra bontottam ki őket, ilyen sorrendben kapják a szerencsések (?) a felsorolt nyereményeket: a fülbevalót, az üvegmatricát és a kedvezményes meska-vásárlási lehetőséget.


És a nyertesek:



rozfi-nak postázom majd a fülbevalót, Bernadettel megbeszélem majd, milyen matricákat szeretne, és remélem Erika is talál magának olyan ékszer(eke)t a boltomban, ami megtetszik neki, és hajlandó pénzt is áldozni rá. Lányok, a címemet megtaláljátok a bemutatkozásban, írjatok, keressetek, hogy megbeszélhessük a részleteket!
És egy bónuszlehetőséget is felajánlok mindenkinek, aki játszott velem: október 31-ig 15 % kedvezménnyel vásárolhattok a meska-boltomban, ha találtok nektek tetsző kiegészítőt!
Még egyszer köszönöm mindenkinek, aki játszott, remélem azok is visszatérnek majd néha olvasóként, akiknek most nem volt szerencséjük! :)

4 megjegyzés:

  1. Hurra!:)Az elso jatek,amin nyertem.:)Nagyon koszonom.:)E-mail cimem:betikarauski@gmail.com.De termeszetesen mindjart utanenezek a te cimednek es felveszem veled a kapcsolatot.:)Nagyobbik lanyom valasztott.A kepeden az also fenyofat,a felette levo csillagot es a gyertyat.:0
    Koszonom a lehetoseget es termeszetesen a nyeremenyt.:)

    VálaszTörlés
  2. De jó nekem!!!Nyertem, nyertem!!!!
    Köszönöm szépen a lehetőséget, a játékot és a nyereményt!!! Felveszem veled a kapcsolatot és a többit megbeszéljük!
    Jaj! Nagyon örülök a nyereménynek!!!

    VálaszTörlés
  3. Köszi, köszi, köszi! :) Fülbevalók iránti szerelmemnek újabb tárgya lett. :) Írok gyorsan mailt Neked!

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a szerencséseknek!
    Köszönöm a "vigaszági" lehetőséget!

    VálaszTörlés