2010. október 18., hétfő

Kreatív blogger lettem...

bár ez mostanában nem látszik, nem mutatok semmi újat, és hogy őszinte legyek, a meló mellett most nem igazán marad energiám alkotni, de kellemes meglepetésként ért, hogy mindezek ellenére Kocsó Vik Kreatív blogger-díjjal jutalmazott meg.
Ezúton is nagyon szépen köszönöm! :)


A díjnak szabályai is vannak:
1. Meg kell köszönni. - oké, megvont
2. A logót ki kell tenni a blogomba. - pipa
3. Be kell linkelnem, akitől kaptam - szintén megvan.
4. Tovább kell adnom 7 embernek - nem hiszem, hogy ezt most továbbadom konkrétan valakinek, mert szerintem nagyon sokan megkapták azok közül, akiket olvasok és adnám nekik, de akinek van kedve hozzá, nyugodtan töltse ki, mintha egyenesen neki szántam volna!
5. Be kell linkelnem őket.
6. Megjegyzést kell hagyni náluk.
7. El kell árulnom magamról 7 dolgot.

hét dolgot magamról? egyfelől kevésnek tűnik, hiszen mennyi mindent lehetne írni, viszont sok is, mert mégiscsak olyan dolgokat kellene írni, ami nem túl átlagos, és még nem is tudjátok rólam, bár szerintem nekem is lesznek benne ilyenek. na, akkor megpróbálom, bele is vágok.

1. imádom a rakott krumplit. szerintem az egyik legjobb kaja. szerintem ez volt az egyik első kaja, amit megtanultam egyedül elkészíteni, azóta pedig már mindig én csinálom, ha itthon erre kerül a sor. persze van még mit bővíteni a főzőtudományomon, de azért már nem halnék éhen, ha egyedül laknék sem… :)

2. mint a csajok nagy része, én is nagyon szeretem a kiegészítőket, táskát, cipőt, ékszereket. mivel cipőt venni az én lábamra eléggé szenvedős (kb. 35-ös a méretem), táskám pedig elég sok van, marad az ékszergyűjtés: kedvenceim a fülbevalók – abból sosem elég. hál istennek, bírja a fülem a strapát, a bizsut, és a hatalmas lógós füliket. többektől van már, mindig másik a kedvencem.

3. jelenleg a barátaim a legfontosabbak az életemben – persze a család is, de ugye az „adott”, szeretjük egymást, és számíthatunk egymásra, ha kell, de ha éppen nem a legjobb a hangulat, akkor mindenképp a választott családomhoz, a barátaimhoz fordulok, nem is feltétlenül vigasztalásért, hanem egy kis jókedvért. egyébként legjobb és legfontosabb barátságaimat a gimi óta őrzöm és ápolom, tudom, nem vagyunk még annyira öregek, de életünk jelentős részét együtt töltöttük (8osztályosok voltunk). 1-2 jó barát maradt a fősuliról is, de sokkal kevesebb kapcsolat maradt fent, mint ahány emberrel jóban voltam. éljen a gimi! :)

4. kedvenc színem a zöld, már a gimi óta, de már nem látszik annyira, mint korábban. a szobámat a beázás után már nem zöldre festtettem vissza, hanem lilára. tök szép halvány színe van. szeretem még egyébként a narancssárgát is, most éppen ez a három a leginkább bejövős.

5. nagyon rajongó-típus vagyok… nagyon tudok lelkesedni színészekért, énekesekért, sportolókért, vagy a tehetségkutatókban felbukkanó friss husikért, sorozatokért, mindenért. mindig van néhány aktuális kedvenc, akikkel bármikor le lehet venni a lábamról, de vannak visszatérő és állandó befutók is, legyen szó akár sportról, akár zenéről :) néha úgy érzem, kicsit túlzásba is viszem, és sokkal inkább a való életben kellene élnem :)

6. még sosem volt saját háziállatom. persze amíg kisebbek voltunk, volt a családnak papagája + teknőse, de az közös volt, + a kertben édes kis nyuszik, de azt inkább hagyjuk is, papám miért tartotta őket. persze nem a mi szórakozásunkra. de ha különköltözök, már elhatároztam, hogy most kell valami :) valószínűleg nyuszi lesz. de azért az még nem holnap lesz. de érzem, hogy kell valami, hogy ne legyek annyira egyedül.

7. de vicces félretéve, tényleg szerepel már a rövid(?)távú tervek között a költözés, a rövidtáv ez esetben olyan fél-1 évet jelent, a családi kassza felduzzasztása most már egyértelműen ezt a célt szolgálja. nem mintha nem lenne baromi kényelmes, hogy mindenem megvan, legfeljebb besegítek anyukámnak, de azért 25 évesen azt hiszem, jogosan merül fel bennem az igény az önállósodásra, még ha nem is sürget semmi, nem akarok összeköltözni senkivel, vagy ilyesmi, csak azért mégis. :) már kezdem beleélni magam, a múltkor már pl. fürdőszobai kiegészítőket nézegettem a tescóban, bár ki tudja, mikor lesz saját fürdőszobám. drukkoljatok, hátha akkor hamarabb! ;)


u

u.i.: holnap éjfélkor lejár a játékom határideje, még bárki jelentkezhet, aki pedig már megtette, annak hatalmas köszönet!

1 megjegyzés: