2010. október 5., kedd

Mindenféleségek

Alapvetően kellemes hangulatban vagyok most, bár a családi hangulat nem mindig ezt alapozza meg, de úgy tűnik, talán kicsit rendeződnek a dolgok :) És hogy biztosan jó kedvem legyen, néhány játékra is jelentkeztem, hátha mellém szegődik a szerencse.
Yoolee-nál rózsás vagy koalás gyurma-szettre lehet pályázni, még most sem késő bekukkantani hozzá!


Lidércke több alkalom miatt indít játékot, meglepetés-táska a nyeremény, úgy éreztem, ott a helyem!


Kinemánál ezt a zöld nyakláncot szeretném megnyerni, nézzetek be hozzá, csodás üvegékszerei vannak, és a játék keretében megnyerhetitek akár ezt a zöldet, de van egy hasonlóan szép lilában - ha lehet, inkább arra pályázzatok! ;)


A múltkor mutattam Toritextil-Vikitől kapott kitűzőmet és a cuppantott fülit, végre hozzá is megérkezett a csomagom, és úgy tűnik, tetszett az új tulajdonosoknak, amit küldtem. Az eredeti kérés egy zsugorka-fülbevaló volt Amelie zenei motívummal, emellé készült egy meglepi-zenés-nyaklánc, az előző játékban megnyert parfümös fülbevaló pedig (amit szintén most küldtem a könyvjelzővel együtt) már nem is érte meg a fotózást, egyből költözött Viki tesójához, akinek Viki eredetileg is szánta az ékszert. :)


Hétvégi születésnapi ebéd, illetve üdülési csekk-költés apropóján lementünk a Halászcsárdába, ahol nagyon finomakat ettünk, majd pedig egy hatalmasat sétáltunk az őszi hangulatba borult Duna-parton és a szabadstrandon. Néha észre sem vesszük, mennyire szép tájak vannak a közvetlen közelünkben.



És ha már szülinap, akkor elmentünk nézelődni is egy kicsit, és tök jó csokibarna pulcsira bukkantam. Fantasztikusan passzolnak hozzá azok az ékszerek, amikbe nemrég teljesen beleszerettem a BekkaArt-oldalon, és máris az enyémek. Gyurmából készültek, mégis teljesen antik hatásuk van. Imádom őket!

3 megjegyzés:

  1. a nyaklánc is nagyon tetszett Neki, de mondtam, hogy azért álljon meg a menet :D

    és szerintem is nagyon klasszak ezek a BekkaArt-ékszerek, különlegesek nagyon...

    VálaszTörlés
  2. :) Viki, örülök, hogy minden tetszett, remélem azért magadnak is sikerült megtartani 1-2 darabot :D

    VálaszTörlés
  3. Örülök, hogy ennyire elégedett vagy, most nézegettem az oldalad és nagyon feldobott, hogy megláttam ezt a bejegyzést :-)))

    VálaszTörlés