2010. június 6., vasárnap

Gyereknap

Számomra ez a hétvége volt a gyereknap, valahogy úgy jött ki a lépés, hogy nagyjából egész hétvégén egyedül voltam itthon, szóval azzal foglalkozhattam, amihez kedvem volt. Pénteken is már kicsit így éreztem magam, meló után volt 1 kis szabadidőm, lett belőle ruha- és kreatív vásárlás, szóval sok új alapanyag, amiknek már el is kezdtem a felhasználását.
A hétvégém alkotással, pihenéssel, erkélyen napozással, főzőcskével, grace klinikával telt, nagyon kellemesen, munkára nem is gondoltam :) az alkotás része nagyrészt annyiból állt, hogy a játékom nyerteseinek összeállítottam a csomagokat, vagyis még megcsináltam, amit szeretnék küldeni az ékszerek mellé, hogy tudjak postázni - ezúton is bocsánat, csajok, hogy még csak most, egyfelől postára is nehezen jutottam el borítékért, és alkotni sem nagyon volt erőm esténként, de bízom benne, hogy a csomagocska, amit nagy szeretettel állítottam össze nektek, kárpótolni fog titeket a várakozásért. Holnap Timinek és Cirelinnek postázok, Toritextil-Vikivel még van egy cserénk, emiatt még ráérek, majd egyben küldök mindent, Csilla pedig még nem jelentkezett, és én sem tudom elérni őt... Ilyen esetben vajon mi a teendő?! :) És megalkottam az első memória-karkötőmet is, és már készül a következő is.

ez még csak 3soros, így bemelegítésnek, de másodikra már bátrabb voltam :) a következő 10soros, remélem hamarosan ő is készen lesz a bemutatkozásra.

Játékokra is jelentkeztem, Nasi nagyszerű ékszereket alkot süthető gyurmából, a nyereményt pedig kimondottan a nyertesre szabottan készíti majd el! Ja, és az ő esetében nem a muffinos-fagyis vonulatra kell gondolni, de az a jó ebben a kreatív-blog-világban, hogy kiderül, azonos alapanyagokból mennyire különböző dolgokat lehet kihozni. :)


Pumpkin-Anett zsugorkából készít nagyon szép és aranyos dolgokat, több kategóriában lehet nála játékra jelentkezni, én a mindenegyéb kategóriát választottam, de minden munkája csodaszép! Nézzétek csak:


És még egy játék így a végére, utólag beszúrva: kinema-üvegékszereket lehet kitölteni, cserébe csak néhány kérdésre kell válaszolni! :) hajrá!

3 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett, ügyes vagy! :-)

    VálaszTörlés
  2. Jók is ezek az "üres járatok". :) Csini lett a karkötő!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Enci köszönöm, hogy kitetted a játékom, és persze mindenkit szeretettel várok!:-)
    További sok szép alkotást kívánok neked!:-)))

    VálaszTörlés