2010. március 20., szombat

Tavaszodik.

Most már úgy tűnik, tényleg. :) Tavaszi kabát, napszemüveg, csak sajnos elég szeles idő volt itt felénk... De végre jó idő kezd lenni. :) Ahogy látom, körülöttem mindenki nagyon örül ennek. + mindenfelé előkerülnek a húsvéti dekorációk, én is már töröm a fejem, talán kezd is körvonalazódni 1-2 dolog, jó, hogy a blogokon keresztül hatnak rám mindenféle ötletek :) néhány díszített tojást elővettem már tavalyról, le is fotóztam őket, ez a mozzanat tavaly elmaradt.











A tavasz közeledtével most inkább ékszerkészítésben gondolkodtam, a pesti kreatív vásáron vettem nagyon szép fityegőket, kiegészítőket + különleges gyöngyökből is néhány darabot, már ezeket is felhasználtam a legújabb fülbevalóimhoz.










A színes-gyöngyös tulajdonképpen a Jucii-nak ajándékozott füli testvérkéje, bevallom, az eléggé tetszett nekem is, bár az kimondottan Jucinak készült, de arra gondoltam, miért ne készíthetnék magamnak is?! Végülis még nincs elég, ááá... :) A virágos-csiszolt-üveggyöngyös különösebb cél nélkül készült, szerintem nem lett rossz, viszont nem érzem iránta azt a szerelmet, hogy mindenképpen meg kellene tartanom, nagy valószínűséggel elajándékozom majd, egyik kedves kolléganőm jelezte, hogy szívesen fogadna valami hasonlót :)


Valami egészen más: úgy látom, a blog-környékemen sokan szeretik a Quimby-t, én is határozottan ehhez a csoporthoz tartozom. Legutóbb Viki "posztolta", hogy tesójával voltak koncerten, amire én is nagyon szeretnék eljutni. A srácok áprilisban jönnek Dunaújvárosba, és úgy néz ki, volt osztálytársammal megyünk majd! :) Tegnap este csaptunk egykori gimis osztálytársakkal elég nagy banzájt, valaki hazaért, valaki indulni készül, volt mit "ünnepelni" :)
Azt hiszem, egyelőre ennyi, legyetek jók, és nagyon kellemes hétvégét kívánok még a megmaradt napra Mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. Bizony-bizony! Itt a tavasz, ma is hatalmasat sétáltunk a jó időben.

    Szépeket készítettél megint! :)

    Az áprilisi dunaújvárosi Quimby kihagyhatatlan, a tavalyi is nagggyyoonnn tuti volt.

    VálaszTörlés
  2. De jópofák ezek a tojások! :-) A fülcik is nagyon szépek!

    (Olyan izébizém, mint ami neked bronz színűben van, nekem is, tibeti ezüstből. :-))

    VálaszTörlés