2010. március 29., hétfő

Tovább erősödik

a tavasz és a húsvéti készülődés.
Többnyire süt a nap, ami nagyon jót tesz az ember hangulatának és lelkének. :)
Viszonylag nyugodt és hosszú hétvégémen folytattam a húsvéti dekorációk gyártását, ezúttal nagymamámnak készült 1 kisebb kosárka, benne tojásokkal. A díszítéshez most szalvétatechnikát, és régi csipkeszegélyeket használtam, amit anyukám varrós-dobozában találtam :)


Remélem mamának is tetszeni fog, anyukámnak már biztosan, annyira, hogy hiába van már a konyhában a barkaág tele a fonallal díszített tojásokkal + bolti díszekkel, tegnap már "kénytelen" voltam nekiállni itthonra is gyártani ilyet is. Eddig kettő van félig kész, majd még ma kerülnek rájuk a szalagok.
A természet is kezd ébredezni, legalábbis az ablakomban biztosan. Anya vett a 7végén cserepes nárciszt, és egy virágocska már igencsak sárgállik a közepén :) majd fotózok is.
Furcsa egyébként hétfőn délben itthonról írnom, múlt héten + most temetés / :'( / miatti szabadságok végett, jövő héten + húsvét miatt lesz picit rövidebb a munkahét. Hogy őszinte legyek, meg tudnám szokni, hogy 4 napot dolgozunk, 3at meg pihenünk. De persze ki nem?! :)
Egyelőre ennyi, további szép napsütéses napot mindenkinek! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése