2010. március 10., szerda

Nászajándékok...

és új fülbevalók, ezt szeretném ma nektek megmutatni.
Legjobb barátnőmnek tavaly nyáron volt az esküvője, és gondoltam, valami saját készítésű ajándékkal lepem meg őket. Nagyon jól esik, hogy mindkét dolgot a közös lakásban, jól látható helyen "tárolják" azóta is :) Amúgy azért most került elő a téma, mert amikor elkészültek az ajándékok, nem igazán volt időm fotózni, és azóta bármikor voltam Pesten, ez elmaradt. De a mostani csajos hétvége alkalmával pótoltam ezt a hiányosságot. :)
Készült egy falióra, szívecskés-de-remélem-nem-giccses-hullámos mintával, szolid színekkel, szerintem jó helyet találtak neki a piros falon :)

A másik pedig 1 képkeret, ez már nem annyira visszafogott, de talán még ez sem sok. Esküvői kép ugyan nem került bele, az eredeti szalvéta-minta maradt a "lakója". Egyébként maga a keret is szalvétatechnikával készült az üveg alapra.


Ami pedig a jelen termése, az két zsugorfólia-fülbevaló. Nagy sport-, azon belül is mégnagyobb kézilabda-rajongó vagyok, gondoltam, ennek megfelelően összehozom a két nagy "szerelmemet", a kézit + a fülbevalót :) Ez lett belőle:


Pénteken meccs van, szerintem tudom mi fog a fülemben lógni. :) Színekben egyébként a kedvenc csapatom, a Dunaferr volt az ihlető, ezért használtam pirosat és fehéret a dekorációban - háttérben és a gyöngyökön. Emellett készült 1 igazán csajos fülbi is, ezt már régebben "sütöttem", de még csak most szereltem fel. Apró hibája, hogy picit hozzáragadt a sütőpapírhoz 1-2 helyen, mert nem forgattam meg (nem hallgattam Timire...), ezért lett azokon a helyeken kicsit matt, olyan mintha kopott lenne. A kézis már jobban sikerült ilyen szempontból. :) Íme a csajos-parfümös fülbevaló:

Ennyit mára, szép estét / kellemes napot mindenkinek - attól függően, mikor olvassátok. :)

1 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ismét megint minden csodás. Legközelebb azért hallgass rám, bár nem feltünő a hiba ám. :) Az a csajos a kedvencem, jópofa lett. És persze az óra!!!

    VálaszTörlés