2010. március 23., kedd

Húsvéti hangulat

Legalábbis már kezd alakulni, ha más nem is, a késztetés, hogy dekorációt gyártsak. A korábban mutatott tojások, és Szaszi tyúkos díszei adták az ihletet és az alapot az ajtódíszhez, remélem nem haragszik ő sem, hogy kicsit ellestem a mintáját, de azért nem lett teljesen olyan. :)


Túl sokat most nem igazán tudok írni, elég fáradtnak érzem magam, de aludni meg nem nagyon tudok korán, vagyis inkább csak 11-éjfél körül, mint előbb... Na, a végére még mutatok 1 újabb fülit, ezt tegnap este hoztam össze :) Lassan el kellene gondolkodnom, hogy ha ilyen tempóban gyártom a füliket, 1 idő után nem tarthatom meg mindet... :) amúgy zsugorkázáshoz is vannak ám ötletek a fejemben, de arra nehezebben szánom rá magam, de remélem hamarosan abból is születik 1-2 új darab.


5 megjegyzés:

  1. szupi az ajtódíszed :-)

    ja, és imádom ezeket a gyöngyöket, a pesti körúton szerezted őket?

    VálaszTörlés
  2. amikor volt a kézműves vásár a pecsában, ott vettem a gyöngyöket, Gütermann creativ márkájú szivárványos viaszgyöngy, a csomagoláson csak forgalmazó van (Presto-Pilot kft), blokk + nem nagyon rémlik... :) végülis a lényeg, hogy tetszik :) + az ajtódísz is :)

    VálaszTörlés
  3. Szépek lettek nagyon, örülök, hogy írtál :)megérte felkelni :)

    VálaszTörlés
  4. örülök, hogy tetszenek mindenkinek! :)

    VálaszTörlés