2010. március 3., szerda

Dupla öröm :)

A viszonylag hosszú munkanapom után két pozitív élmény is ért ma: voltam színházban és csomagot is kaptam - pedig most nem is rendeltem :) :)

A színházba anyával mentem, Az ifjúság édes madara volt, Xantus Barbara és Hujber Ferenc vendég-főszereplésével. Nagyon jól játszottak mindketten, és a többiek is. A történetet nem igazán ismertem, nem tudtam, mire számíthatok, de összességében tetszett az előadás. És az sem mellékes, hogy Feri az előadás elején hosszabb időn keresztül félmeztelenül mutatkozik a színpadon. :) A játéka persze nem ettől volt jó, öltönyösen is ment neki a dolog.

Amikor pedig hazaértünk, már itthon várt Nóri csomagja, amit Latinka ajándéklánc játékában kaptam. Az a jó ebben a játékban, hogy nincsenek nyertesek és vesztesek, aki "benevez", biztosan kap csomagot, cserébe ő is ajándékoz, ami legalább akkora öröm és izgalom, mint kapni - legalábbis nekem biztosan. Nórinak nem volt nehéz dolga velem, ahogyan írta is ezt egy kommentben a játék kapcsán, végülis a még nem túl öreg blogom alapján két dolog biztosan kiderült már az elején: szeretem a kávét és a kávés dolgokat és fülbevaló-mániás vagyok. Azt hiszem, ezt Nóri is "megérezte". Íme:


A neszeszer nagyon tetszik, abban pedig titkon reménykedtem, hogy kapok vmi csokis, muffinos, sütis gyurma-fülbevalót, mert egyébként is nagyon tetszettek / tetszenek Nóri munkái. És a kis kávés kitűző is nagyon édes! A holnapi ruhatáramban mindenképp keresek neki helyet, ahogyan a fülit sem fogom tudni itthon hagyni! :) A neszi anyaga pedig már akkor nagyon tetszett, amikor láttam Nóri blogján, és még fogalmam sem volt arról, hogy mi lesz belőle, főleg hogy nekem lesz benne részem. Tehát azt hiszem, elmondhatom, nagyon hozzám passzoló csomagot sikerült összeállítania Nórinak. Ezúton is köszönöm neki! :)
Most este én is összeállítottam a csomagot, amit én küldök, remélem elnyeri majd Tiffany-Andi tetszését! :) Már erről is készítettem fotókat, de egyelőre ezt - érthető okokból - nem mutogatom :)
Összességében tehát egy igen pozitív hangulatú napot zártam, remélem a kedves Olvasóknak sem jutott ennél rosszabb mára! :)

4 megjegyzés:

  1. nem, nekem is jó napom volt :))
    tényleg szépségeket kaptál, és de jó Neked, hogy színházban is jártál..
    (a játékot pedig nem felejtettem ám el :) )

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszettek az apróságok! :)

    Nóri

    VálaszTörlés
  3. Szépeket kaptál Enikő! A tegnapi nap után talán nekem is szép napom lesz... (volt).

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépeket kaptál! Jó érzés,hogy örömöt szerzett ez a játék.

    VálaszTörlés