2010. március 26., péntek

...



Ma volt a temetés. Nagyon nem volt jó. Könnyek, fájdalom, hiány. Nem tudom, mit mondhatnék. Hiányozni fog a nagypapám. De utána a családi összejövetel nem volt rossz. Néha felszabadultan tudtunk nevetni is. Az élet megy tovább - mennie kell.

Írok jókat is. Sokan hirdetnek játékokat mostanában. Ennek megfelelően én is jelentkeztem néhány helyre, remélem senki nem haragszik meg, hogy egy ilyen közös posztban tüntetem fel őket :)

Cirmidea húsvéti játékot hirdetett, ahol drótból hajlított nyuszis medált vagy fülbevalót lehet nyerni, a pontos ajándék még formálódóban van, de Cirmocska korábbi alkotásait elnézve, érdemes próbálkozni, hátha a húsvéti nyuszi hoz nekünk valami szép kis ékszer-ajándékot :)

Marcsi játékán táskát, valamint nesszeszerből és kulcstartóból álló szettet lehet nyerni, erre is pályáztam, hátha mellém szegődik a szerencse... Ennyit megér a dolog, főleg ha táskáról van szó... :)

Aki pedig szívesen játszana minden héten, annak ajánlom a nemrég elindult Ajándékblogot, ahol heti rendszerességgel kisorsolnak egy kézi készítésű ajándékot, és felajánlani is lehet :) Természetesen jelentkeztem a heti medálért is, és gondolkodom, hogy esetleg készítek én is vmi ékszert erre a célra. Hátha az én munkámra is szívesen pályáznának az olvasók.


3 megjegyzés:

  1. sajnos ilyenek is vannak... mármint a halál.. utálom... jó, persze ki nem? :) de én nem értem... olyan kis hülye vagyok... értetlen...
    de az jó, hogy utána tudtatok felszabadultak lenni, jó az a megkönnyebbülés, hogy a nyavalyás, még inkább szívfájdító szertartáson túl van az ember.. (na nekem nem is lesz olyan.. mintha direkt azt akarnák, hogy sírjunk még jobban...) (azt hiszem, akkor még nem olvastál engem, nemrég ment el nekem meg a Mamám, szóval még élénken él bennem a dolog)
    de most már biztosan egyre jobb napok jönnek Nálatok is :) és játssz is sokat :)

    VálaszTörlés
  2. :-( Ahogy mindenre gyógyír, úgy erre is valamelyest, az IDŐ...
    Sajnálom. :-(

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Lányok! Nem könnyű, de majd túléljük. A barátok nagyon sokat számítanak, nagyon hálás vagyok nekik / értük / nektek :)
    És Viki, részvétem a nagymamád miatt! :(

    VálaszTörlés