2010. március 18., csütörtök

Always look on the bright side of life

Kicsit eltűntem a héten, vagy legalábbis nekem hosszú időnek tűnik, mióta nem írtam, de nem igazán voltam olyan hangulatban, az előző bejegyzést pedig muszáj volt elkészítenem (belső kényszer), nem tudtam volna úgy írni tovább, mintha mi sem történt volna. De tudom, hogy az élet nem áll meg, úgyhogy próbálom az élet napos oldalát nézni. És ami jó, hogy úgy tűnik, ezt lassan szó szerint is megtehetem, legalábbis úgy néz ki, talán idén sem marad el a tavasz. :)
Egyébként a héten volt 1 kellemes találkozóm, Gáborral és Jucii-val hoztunk össze 1 pizzázást, bár végül én mást ettem. :) Jucival most találkoztam először, eddig csak a blogokon + facebook-on kommunikáltunk 1 kicsit, de jól sikerült este volt, megismerkedni 1 kedves, szimpatikus lánnyal, és még 1 kellemes helyet is kipróbálni, ahol előtte még nem ettem-ittam soha. :) Első tali alkalmából vittem Jucinak 1 színes-tavaszi-vidám fülbevalót, amiért "cserébe" fini teákat kaptam - persze nem volt előre egyeztetett az "ajándékozás", de valahogy egyikünk sem érkezett üres kézzel. :)


Ma is volt 1 jó hangulatú baráti találkozóm, és a 7végére is van betervezve több program, ezek azért különösen jók, mert az ember erőt tud meríteni belőlük, számomra abszolút ezek jelentik az élet napos oldalát.



2 megjegyzés:

  1. Nagyon örülök, hogy megismertelek :-)
    Köszönöm a kedves szavakat és a csudiszép fülbevalót, már volt is a fülemben :-)

    VálaszTörlés
  2. :) hát igen, nagyon jó volt a tali :) egész héten a rohanás, még ma is (nem véletlen, hogy csak most érzkeztem Enci blogodra), de azért nagyon örülök ám neki, hogy bármennyire zsúfolt is egy hét, azért egymásra mindig van időnk :) remélem, hamarosan újra összehozunk egy hasonlót, akár többen is,akár Szfehérváron :) na majd leszervezzük :D

    VálaszTörlés