2010. március 9., kedd

Aktív hétvége

van mögöttem, szerencsére nagyon jól sikerült a pesti kiruccanás. Szombati program a már említett kézműves kiállítás és vásár volt a Petőfi Csarnokban, ahová legjobb barátnőmet invitáltam. Szereti az ilyen kézzel készített ajándékokat, tárgyakat, de ő egyáltalán nem foglalkozik ilyenekkel. Mindenesetre a vásár mindkettőnknek nagyon tetszett, nekem olyan ez, mint kisgyereknek a cukorkabolt, hogy beszabadulok, és egyszerűen mindent szeretnék. Ez alkalommal gyöngyfűzéshez, ékszer-, elsősorban fülbevaló-készítéshez vásároltam be, de ki is próbáltunk 1-2 technikát. Barátnőmet először dekupázsos hűtőmágnes-készítésre vettem rá, jól eljátszottunk a húsvéti és egyéb tavaszi és vicces mintákkal. A saját mágneseimről még sajnos nem sikerült használható fotót készíteni, de majd igyekszem :)
Drótból pedig nagyon szép dolgokat lehetett csinálni, ékszereket, kiegészítőket, barátnőm ezt a medál készítette, komoly erőfeszítések árán, de szerintem a csigákkal nekem is ugyanúgy meggyűlt volna a bajom, legalábbis igen nagy a valószínűsége.


Cleo-nak egyébként gyönyörű munkái vannak, amikre már tavaly is rácsodálkoztam, akkor beszereztem 1 rózsaszín köves gyűrűt, és készítettem 1 zöldgyöngyös fülbevalót, amit valahol a blogom legelején mutattam is. Most 1 rózsaszín gyöngyös medál született, és összeraktam 1 mobildíszt is. Cleonak és a lányának, Biának ezúton is köszönet a segítségért! :)


Szombat este csajos partyt csináltunk, hárman lányok, koktélok, billiárd (van még hová fejlődni...), tánc, retró-buli Morrison's-ban, igazán jó volt :)
Vasárnap pedig mozizni voltunk, nagyon jó volt az is, Alice Csodaországban, Tim Burton rendezésében, Johnny Deppel, 3D-ben, ennél több nem is igazán kellhet :))) Meg is ihletett ez a remek páros, szerintem az együtt készített filmjeikből születnek majd ékszerek, gondolatok már kavarognak a fejemben, előbb-utóbb remélem a megvalósításig is eljutok... :)


5 megjegyzés:

  1. Igazán nagyon szépek lettek, nagyon tetszik nekem! Gondolom azért elég időigényes meló - de Neked ez nem számít, sőt :) Ügyi vagy!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek lettek, tényleg jó sok időbe telhet. És az ott a Hugh Laurie könyv hátulja :D:D:D:D
    Alice a Wonderland-ben ( :-) ) pedig tökéletes film. Én szerintem megnézem mégegyszer :-)

    VálaszTörlés
  3. igen, Hugh könyve épp kéznél volt háttérnek :) Alice nagyon jó, érdemes megvenni a drága jegyet, bár legközelebb már lehet jöhet a letöltős játék, hogy itthon is bármikor nézhető legyen :-)
    köszi amúgy a kedves szavakat, tényleg elég időigényes ez a dróthajtogatós móka, de megéri nagyon :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörűek ezek a drótosok! :-)
    Alicet mi is vasárnap, 3D-ben láttuk, reggel. :-D Nagyon-nagyon jó film lett, imádjuk. :-)
    Utána láttuk csak a Pesti Estben, h a Covinban lehet kapni Alice menüt, 4 féle Aliceos pohárral és 4 féle figurával... Olyan is kell! :-D

    VálaszTörlés
  5. Olyan nekem is kell! :-(
    ez csak a Corvinban van?

    VálaszTörlés