2010. március 8., hétfő

Ajándékok

Ezúttal nem kaptam, hanem én adtak / küldtem őket. Végre megmutathatom, miket alkottam az elmúlt hetekben, mert átadásra / küldésre kerültek, és végre eljutottak azokhoz, akiknek szántam őket.
Latinka ajándékláncos játékában még a múlt héten postára adtam Tiffany-Andi ajándékát, amit pénteken meg is kapott. A csomagba többféle saját "készítmény" került, kék kávés csészealátét a jól induló reggelekért, könyvjelző, hogy ne zsepivel jelölje Andi, hol tart a könyvekben, egy gyöngyből készült fülbevaló, egy lepkés zsugorfólia medál, és egy csokis / muffinos üvegmatrica, a kedves édesszájú megajándékozottnak :) A blogbejegyzés alapján úgy tűnik, Andinak tetszettek a dolgok, amiket küldtem, csak épp a medál rendeltetése nem volt egyértelmű :) De remélem, így medálként is tetszik neki... :) Ja, és íme a csomag:


A hétvégén Pesten voltam a legjobb barátnőmnél, akinek csak most tudtam odaadni az utó-utó-névnapi ajándékát: egy kolibris-virágos zsugorfólia medált ezüst láncon :) A reakciójából ítélve, eltaláltam a dolgokat... :)


És ha már mentem, barátnőm lakótársának is vittem 1 kis apróságot, nem akartam üres kézzel menni, ő ezt a fülit kapta :)


A 7vége nagyon jól telt egyébként, elvoltunk csajok nagyon jól, születtek szép és kreatív kézműves dolgok is, de szerintem ez már egy következő bejegyzés lesz, mondjuk holnap... :)

8 megjegyzés:

  1. Hát nekem nagyon bejön a könyvjelző+persze a többi alkotásod is, tényleg ügyi vagy! Hát el is hiszem, hogy örültek :)

    VálaszTörlés
  2. köszönöm a kedves hozzászólásokat! :-) örülök, hogy nektek is tetszenek a dolgok!

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű dolgokat készítettél! :-) Bevallom, eddig voltak fenntartásaim a zsugorkával szemben, de te legalábbis igazán szépeket készítesz belőle. :-)

    VálaszTörlés
  4. Réka, neked is köszönöm a pozitív visszajelzéseket! :) még van mit tökéletesíteni a zsugorka-technikámon, hogy ne ragadjon a papírhoz / fóliához sütés közben, de igyexem :-)

    VálaszTörlés
  5. Kinézetre nagyon szépek, de akkor tökéletesíts picit még, ha szükséges és még szebb lesz, hajrá! :-)

    VálaszTörlés
  6. The options throughout the app may be limited generally, but gambling with a cellular app is equally 우리카지노 as reliable as it is on desktop

    VálaszTörlés