2010. december 9., csütörtök

Karácsonyi ajándéklánc

Nórinál jelentkeztem még korábban egy karácsonyi ajándékozós játékra, aminek holnap lejár a postázási határideje, ennek megfelelően már ma el is indítottam a csomagomat, amit én küldök. A játék ajándéklánc-szerűen működik, Nóri kihúzta a neveket, hogy ki kit ajándékoz meg, de mindenki csak annak a nevét kapta meg, akinek ajándékot készít, így az egyelőre rejtély, hogy én kitől várok csomagot. :) Bár azt hiszem, bárkitől is fogok ajándékot kapni, nagyon boldog leszek! :) Izgatottan és kíváncsian várom. :)
Egyébként itt az én csomagom, inkább több apróságot készítettem, mint egy nagyot, van benne mindenféle: ablakmatrica éneklő jegesmacikkal, fenyőfás hűtőmágnes, gyöngycsillag, gyöngyfüli és egy karácsonyi koszorús ajtó- vagy akármi-dísz, az újrahasznosítás jegyében, CD-lemezből. :) Emellé egy kis karácsonyi édesség, és néhány filter finom tea is dukál, remélem a leányzónak tetszeni és ízleni fog minden, amit nagy-nagy szeretettel küldök.


1 megjegyzés:

  1. szia Enci! láttam az ajándékláncban,hogy én kerültem hozzád,aminek nagyon örülök,és iszonyatosan tetszik is a csomag,viszont megkapni nem kaptam meg
    nem tudom,hogy mi az oka,de gyanítom,hogy a posta szerencsétlenkedik velem már megint...
    mindenesetre szeretném megköszönni:)

    VálaszTörlés