2010. december 8., szerda

Adventi készülődés

Hahó!
Tudom, hogy nagyon-nagyon régen írtam már, de most is kb. leragadnak a szemeim a fáradtságtól, úgyhogy most főként csak képeket mutatnék, kevés kommentárral. :) Az előző bejegyzésben mutatott téli fülire hamar le is csapott legjobb barátnőm egyik egyetemi barátnője, de a lenti fülinek még gyorsabban lett új gazdája. Amint elkészült, feltöltöttem Meskára, másnap reggel pedig már meg is vették! :) Virult a fejem.


Ez már megrendelésre készült, egyik kedves kolléganőmnek, annyi kérés volt, hogy hópelyhes-hógolyós legyen, szerintem egész pofás kis fülbevaló sült ki a dologból :)


Az idei évben a kollégáknak hűtőmágnest hozott az én Mikulásom, tőlem szokatlan módon ezek már két héttel az átadás előtt készen vártak új gazdáikra. Néhányan nem a kollégáim közül találtak maguknak gazdát, hanem máshoz költöztek/költöznek, de lehet lesz még 1-2 darab, aki még felköltözik Meskára is.


Ajtódíszek is készültek az adventi előkészületek jegyében, kis egyszerűek, de azért ezek is tetszést váltanak ki a legtöbb emberből. :)


A végére pedig két pár cicás füli, amit két nagyon kedves kolléganőm kapott, amolyan csakúgy-ajándékként.



Tervek, elképzelések vannak még, csak nem biztos, hogy karácsony előtt lesz időm/erőm megvalósítani őket, lehet már a tavaszi dekorációban kellene gondolkodni, arra talán még időben vagyunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése