2010. június 28., hétfő

Újdonság

Mostanában eléggé sokat alkottam, kreatívkodtam, fűztem a gyöngyöket, hajlítottam a drótot mindenféle ékszeralapnak, és hát nem tudtam, mi legyen az így született ékszerek sorsa. Magamnak nem tarthatok meg mindent, mert már így is rengeteg kiegészítőm van, plusz amennyi szép dolgot látok más alkotóknál, néha "muszáj" vásárolnom is. Meg hát szívesen okozok örömet másoknak az alkotásaimmal, legalábbis bízom benne, hogy erre sok alkalmam lesz. És hát gondolkodtam, sokat törtem a fejem, mert vannak rossz vélemények és tapasztalatok is, de más fórumot nem nagyon találtam, úgyhogy arra jutottam, hogy belevágok, próba szerencse, így megszületett az én Meska-boltom is, amit ITT találtok, vagy az enci85.meska.hu címen. Remélem, azért idővel elnyerem a nézelődők tetszését, és nekem is lesznek vásárlóim. A boltom ma került aktív állapotba, és már valaki bejelölte, hogy kedveli a termékeimet. Óriási öröm ez így kezdésnek, remélem a folytatás is ilyen lesz, örömre okot adó és eredményes.
A mostanában készült alkotásaimat találjátok meg a boltban, de ide is teszek képeket, mert őket még nem láthattátok, nem akartam lelőni a poént :)
Leírásokat találtok meskán, itt most inkább csak a képek jönnek:


Tengerparti séta - fülbevaló


Virágos tavasz - fülbevaló


Spring fresh - gyűrű


Spring fresh - memória karkötő (Viki egyik övtáskájának színe inspirált)


Elegant - masnis karkötő


Little elegant - memória karkötő


Amerikai konyha - hűtőmágnes


És már a következő termékek is a fotózásra várnak, úgyhogy szerintem hamarosan bővül a bolt. :)

u.i.: Gábor, úgy tűnik, ráéreztél valamire, csak nem akartam lelőni a poént. Az említett karkötőt pedig újrafűztem, most már tetszik :) és hamarosan ő is a kamera elé kerül...

7 megjegyzés:

  1. :) Úgy látszik léteznek férfi megérzések is olykor :) Nagyon szépeket alkottál ismét, a memóriakarkötő a laptop előtt mókás kompozíció, tök jók a színek, amiket alkalmaztál!

    VálaszTörlés
  2. úgy tűnik, tényleg van ilyen is :) és örömmel jelzem, barátnőm már le is csapott az egyik karkötőre! :)

    VálaszTörlés
  3. Tiszta szívből gratulálok! :)

    VálaszTörlés
  4. Gratulálok a boltodhoz!
    Sok sikert hozzá :)

    VálaszTörlés
  5. mindenkinek köszönöm a biztatást, remélem pozitív élményekkel gazdagszom majd :)

    VálaszTörlés