2010. június 25., péntek

Nem tűntem ám el

Tudom, már egy hete nem írtam, nem mintha időm nem lett volna rá, inkább az erő és az energia hiányzik, azért a meló elég sokat kivesz belőlem, otthon + inkább már csak arra használom a gépet, hogy olvassam a többiek blogjait, + filmet (grace klinika minden mennyiségben!) nézzek, ja, és gyöngyöt fűzök, főleg memóriákat. de van 1-2 régebbi dolog, amit tudok majd mutatni, ígérem, délután/este erőt veszek magamon, és jövök újra, most már képekkel.

Hétvégén pedig - ha minden úgy alakul, nincs rossz idő, nincs más program - anyukámmal és mamámmal megyünk Pestre az állatkertbe, azt hiszem, ez az egyik dolog, amiből nem lehet kinőni és nem lehet megunni. Legalábbis számomra. (egy másik ilyen dolog nekem a hintázás, de nem mintha ennek most különösebb jelentősége lenne, csak úgy mondom :)) Azt hiszem, majd az állatkert után is jövök képekkel!

3 megjegyzés:

  1. Jaj állatkert, nemrég voltunk Pesten és annyira klassz... :) Én nagyon élveztem, jó szórakozást nektek is!

    VálaszTörlés
  2. köszönöm szépen :) az elmúlt években azért én is elég gyakran voltam, vagyis majdnem minden évben a pestiben + pécsen és veszprémben is útba ejtettük az ottani állatkertet, amikor ott voltunk, szerintem az állatokat nem lehet megunni :) (majdnem) felnőtt fejjel is ugyanúgy tudok lelkesedni, mint a kisgyerekek, hogy jajdearanyos, milyenszép, és hogy én mindenképp + akarom etetni az elefántot + a zsiráfot :) és ha sikerül menni, akkor most sem hagyom ki az etetést sem! és még 3d mozi is van! :)

    VálaszTörlés
  3. az állatkert nálam is tervbe van véve :)
    viszont a hinta, huh... éppen csak himbálózik, máris szédülök, kiskoromban még a fejem is lilult :D
    jó hétvégét :)

    VálaszTörlés