2010. június 26., szombat

Ez + az

Ahogyan ígértem, néhány alkotást is tudok nektek mutatni, bár az állatkertes képes beszámoló hamarabb megszületett, de azért most hozok 1-2 dolgot, ami korábban készült. Még a játékom ajándékaihoz készültek kicsi hűtőmágnesek, Cserfescsillagnak és Cirelinnek meglepiként, fa alapra, szalvétatechnikával. Egyszerűek, de szerintem mutatósak, még több hasonlót tervezek, fa alapjaim vannak még :)


Nemrég (múlt hétvégén) volt a Múzeumok Éjszakája, nálunk itt a városban nem volt olyan nagy szám (szerintem legalábbis), de barátnőmmel körülnéztünk, és ha nem is maradtunk túl sokáig, egy kis gyöngyfűzést kipróbáltunk, ez a lánc született az én munkálkodásomból:



Amúgy ilyenkor természetes, hogy bedobom a kreativitásom, nem egyszerűen csak lemásolom a mintadarabot, és azért jól esik, amikor a többi résztvevő és a foglalkozásvezetők is kedves szavakkal fejezik ki a tetszésüket :) és azért általában ez így szokott lenni... :) már a tavaszi kézműves vásáron is volt 1-2 ilyen eset, + most is. és üzenem Jucii-nak, hogy a virágos gyűrűje / gyűrűm is sikert aratott, főleg a kislányok körében (nézd, a néninek milyen szép a gyűrűje!) + Nóri csokismuffinos fülije is :)
És vannak újabb memóriáim is, nem is egy, őket majd legközelebb mutatom meg, valószínűleg gazdát fogok keresni nekik... Holnap pedig szeretnék kicsit zsugorkázni, de lehet, hogy a drótos-gyöngyös vonalat viszem tovább, nem tudom, melyikhez lesz több kedvem / ötletem. :)

Ja, és Meskán elkészítettem az első szemezgetésemet (valószínűleg nem az utolsót), elsősorban a számomra kedves / általam is olvasott alkotók műveivel, amik kedvenc színemben pompáznak. íme, a ZÖLDségek.
(Képként nem sikerült kimentenem, ha valaki tud segíteni, szívesen veszem :))

7 megjegyzés:

  1. :) Örülök, hogy meló mellett ilyenekre is jut időd! Ügyi vagy, de ezt persze már tudod...

    VálaszTörlés
  2. óó, és én is kaptam a szemezgetődben helyet - de jó, köszönöm szépen :)))
    no és persze klasszakat alkottál - különösen a hűtőmágnesek aranyosak nekem

    VálaszTörlés
  3. Szépek a hűtőmágnesek! Akármilyen egyszerű kis ötlet...:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! :) Viki, persze, hogy kaptál, választani is nehezen tudtam a cuppantottjaid közül, mi lett volna, ha még táskát is találok vmi szép zöld árnyalatban?! :)
    Hűtőmágnesek pedig készültek azóta újak is, remélem ők is sikert aratnak majd!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem ám ezt a hűtőmágnest. Azonnal főhelyet kapott! :) Köszönöm itt is!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szívesen, örülök, hogy ennyire tetszik! Azt hiszem, majd du. leellenőrzöm, milyen helyen lakik a kis hűtőmágnes! ;)

    VálaszTörlés
  7. Én is köszönöm a szemezgetőt :))))
    Annak meg nagyon örülök, hogy sikert aratott a gyűrű :))))

    VálaszTörlés