2010. május 20., csütörtök

Elmaradások

Eléggé eltűntem az elmúlt egy hétben, a munka sajnos eléggé elhavazott. + hát ez az időjárás is olyan (volt?), hogy az embernek nem sok kedve van a dolgokhoz. bár voltak programok, de azért abban is voltak elmaradások. A csütörtökre tervezett koncertre-menetelt jégeső, zápor-zivatar, szélvihar és megfutamodás miatt végül kihagytuk, őszintén, nem sok kedvem volt térdig érő sárban ugrálni, és az idő is olyan volt a koncertek időpontjában, hogy bármikor elkezdhetett újra szakadni az eső... így hát nehéz szívvel, de az otthoni punnyadás mellett döntöttünk. A péntek szintén a pihenésé volt, aztán este lemerészkedtünk 1-2 koncertre, kellemes este volt, bár kissé fázós. Szombattól viszont borzasztó idő volt, bár mi még nagyon lazán megúsztuk rengeteg olyan helyhez képest, amit a tv-ben látni. Amúgy szombaton volt tesómék eddigi talán legfontosabb meccse, és nem kis izgalmak közepette bajnokok lettek! :)
Ez a hét nem sok izgalmat hozott, munka, 1 kis pihenés, és 1 kis alkotás is belefért, született egy újabb fülbevaló - mintha még nem lenne nagyjából ezer... :)

Tegnap-ma pedig készült egy nyaklánc-féle is, vagyis inkább medál, szintén gyöngyből és drótból, de sajnos ezt még nem tudtam lefotózni, de majd pótolom! :)
Most pedig irány az ágyikó, még egy munkanapot ki kell bírni, aztán jöhet egy kis lazítás, 3 napban! talán alkotni is jut majd időm, bár konkrét tervek még nincsenek.

u.i.: Gyertek játszani, még majdnem egy hétig várom a jelentkezőket az ékszerekért! Játékkiírás: néhány bejegyzéssel lejjebb! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése