2010. július 1., csütörtök

Új ékszerek

Az elmúlt napokban sem unatkoztam, akár a munkát, akár a kreatívkodást nézzük, így készültek új ékszerek is. Egyébként ez a meskás dolog egyelőre eléggé felemásan indul, kapok sok biztatást, remélem tényleg jönnek majd idővel a vásárlók is :) bár a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy már amikor megírtam a meskás bejegyzést hétfőn, a legjobb barátnőm néhány órával később lecsapott az egyik karkötőmre - most épp egyenesen Németországból :) örülök, hogy ennyire megtetszett neki, és remélem még sokak tetszését elnyerhetem majd a saját készítésű dolgaimmal. de már kedden reggel jött az első negatívum is, mert hogy az előző postban bemutatott hűtőmágnes nem aratott nagy tetszést a meskások között, mert nincs benne más technika, csak a decoupage, és ez így nem túl szerencsés, kombinálni kellene mással, van erre vmi a meska szabályzatában is... hát hogy őszinte legyek, nem nagyon olvastam el a regisztrációkor... + hogy olyan egyedi tárgyakat kell(ene) feltenni, amik többek, mint a boltban kapható alkatrészek összeszerelése, összeállítása, amit mindenki meg tud tenni. most nem azért, hogy magam ellen (is) beszéljek, de ha egy szalvétatechnikás dologba belekötnek, akkor pl. egy memória-karkötő vagy mondjuk 3 gyöngy összeállításából álló fülbevaló nem olyan, amit mindenki meg tud csinálni? ha meg attól lesz egyedi valami, hogy mindenki más színt párosít mondjuk egy adott gyöngyhöz, vagy nagyon sokféle memóriát lehet fűzni, hangulattól, ízléstől, stílustól függően, akkor szerintem egy szalvétatechnikás tárgy is lehet egyedi, ugyanezen "paraméterek" alapján... na jó, nem fejtegetek itt tovább, a nagy "fenyítés" ellenére a hűtőmágnest fent hagyták a boltomban, csak már azt nem tudom, a következőt fel merjem-e tölteni... Mindenesetre itt mutatom a kávés szettet is, aztán majd kiderül, megy-e meskára.

Fa alapon, szalvéta-mintával, igazi kávészemekkel díszítve, lakkozva.
Aztán - ahogy írtam - készültek ékszerek is. Vannak ilyen szép törtfehér gyöngyeim, aminek a befoglalása régóta foglalkoztatott. Most kiugrott az agyamból ez a megoldás, így tegnap este, még nem az igazi, de saját használatra teljesen jó lesz. Még várhatóak hasonló medálok.



Szintén a gyöngy volt a kiinduló alap ennél a sárga fülinél, indiai üveggyöngy. direkt nem vittem túlzásba a díszítést, nem akartam, hogy bármi elvonja a figyelmet a gyöngy különleges mintázatáról.



Aztán készült egy újabb memóriakarkötő, ezúttal zöld-rózsaszín-lila színkombinációban, kisvirággal a végén, amihez már fülbevalót is álmodtam, saját készítésű fülbi-alappal, hamarosan a meskán is megtaláljátok, ha valakinek megtetszik valamelyik darab! És a sárga füli is ott fog landolni. Lehet rá startolni!



6 megjegyzés:

  1. Hűűű, szuper lett mindegyik!!! Az hogy kombináltad kávészemekkel, az nem elég nekik? :)

    Annyira utálom, hogy a meskások ebbe annyira bele tudnak kötni, de ami tényleg bosszantó,és valaki szóvá teszi, akkor persze mossák kezeiket, ők nem tehetnek semmit...wááá

    VálaszTörlés
  2. A kávészemtől igazán egyedi, szerintem tedd csak fel :)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is tedd fel nyugodtan, szuperek lettek!
    A meskát pedig már nem is minősítem inkább...

    VálaszTörlés
  4. köszi lányok a biztatást, és a kedves szavakat :)

    VálaszTörlés
  5. A kávészem miatt már nem köthetnek bele, de nekem anélkül is nagyon tetszene, viszont így még jobban! :-)
    Ahogy azn ékszereid is! :-)

    Meskán sok zavaros dolog van, nem kell vele foglalkozni!

    VálaszTörlés
  6. Köszi, Réka :) a gyöngyös fülbi már gazdára talált ezek közül, remélem a többi is hamarosan megtetszik valakinek :)
    amúgy tök jók a balatonos képeid FB-on :)

    VálaszTörlés