2010. július 4., vasárnap

Játék és örömködés :)

Újabb játékra jelentkeztem, bár a határidő ma éjfélkor lejár, hátha még valakit érdekel, és jelentkezne Kalex fantasztikus táskájáért.



És még egy korábbi játékjelentkezésem, csak a belinkelést felejtettem el. Nézzetek be Dórihoz, aki csodás ékszereket készít, játékával és akciójával most Meska-szülinapot ünnepel. A játékra is lehet még nevezni, és az akció is él a boltban.


Mai örömködésem tárgya pedig, hogy újabb ékszereim találtak gazdára Meskán, aminek nagyon örültem. Már Dóri, a legjobb barátnőm vásárlása is nagyon jó érzés volt, de ez most talán mégjobb, hogy egy idegen is megbízik a termékemben, és megveszi azt. Persze, végülis ezért csinálom, remélem majd elégedett lesz az ékszerekkel.

Most pedig feltöltöttem egy tőlem igen távol álló ékszerszettet is, rózsaszín, hello kittys, nagyon babás, és nagyon nem én vagyok. Eredetileg ilyen "buta ajándéknak" szántam, hogy ha már felnőtt(nek mondott) emberek vagyunk, akkor ajándékozzunk "komoly" dolgokat, de aztán nem is jutottam el odáig, hogy átadhassam, + amúgyis rájöttem, hogy max. röhögünk 1 jót rajta, de ha már elkészítettem, akkor kerüljön olyanhoz, aki tényleg szeretni fogja és viselni, úgyhogy inkább Meskán várja a leendő gazdáját :)


Egy nyakláncot is készítettem a hétvégén, az ő sorsa még bizonytalan, mert tetszik, de talán nem annyira, hogy megtartsam. Azért van még hova fejlődnöm dróthajlításban (hétvégén megyek is Pestre Cleo-hoz), de szerintem nem lett annyira rossz. :) Lehet felteszem őt is Meskára. Szerintetek?


1 megjegyzés:

  1. A Player total of six or seven stands, and a total of zero to five means that a 3rd card might be dealt 우리카지노 to the Player’s hand

    VálaszTörlés