2010. július 18., vasárnap

Elmaradások és játékok

Hát bocsánat, csak most tudtam erőt venni magamon, hogy hosszabban is írjak az elmúlt napokról, vagyis inkább a múlt hétvégi drótos foglalkozásról. Milyen fura, hogy múlt vasárnap volt, sokkal régebbnek tűnik. Ez a fránya meleg, úgy tűnik, minden erőmet kiszívta, még az időérzékem is megzavarodott. Egyébként jó kis hétvége volt, legjobb barátnőm hazalátogatott, már több hónapja nem találkoztunk, pénteken végre összeültünk néhányan, beszélgettünk, iszogattunk, hajnalban lángost ettünk (nesze neked, norbiápdét!), nagyon kellemes, jó kis program volt. Vasárnap pedig mentem Pestre Cleo-hoz egésznapos drótos foglalkozásra. Heten voltunk tanulni vágyó vendégek, ez is egy nagyon kellemes nap volt, kellemes kerti környezet, mintha nem is Pest lett volna, a csajok mind jófejek, és sok dolgot megtanultunk, az alapoktól természetesen, de már így is szép dolgok születtek. Aztán innen pedig gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni, nehogy elfelejtsük a tanultakat. Kell még beszereznem jobb eszközöket, fogókat, aztán már csak a gyakorláson és a kreativitáson múlnak a dolgok. Persze ha lesz még lehetőség, menni fogok Cleo-hoz tanulni, ha máshol nem, majd a Pecsában ősszel.
Itt pedig büszkén mutatom első alkotásomat:


Ő volt az ebéd (bográcsgulyás), amit Cleo apukája készített, nagyon finom volt!


A műveim közelről. A legelső munkám ez a medál volt, rózsaszín ásvány gyöngy befoglalása (és csak hogy kilógjak a sorból, csakazértsem türkiz követ választottam - egy kedves kislány ismerősöm mondaná egyből: mert a rózsaszín a legszupcsibb szín a világon!)



Aztán egy gyűrű, nagy zöld gyönggyel - egy hasonlóval kezdődött a szerelem köztem és a Cleo-ékszerek között... Természetesen ez még csak egy lelkes amatőr szárnypróbálgatása, Cleo közelébe sem érhetünk még...


Ő pedig egy sárgaréz gyűrű, amilyen egyszerű, annyira szép, nem hittem, de nekem végül ő lett a kedvencem a vasárnapi termésből.


Aztán a kikapcsolódások után persze megint jöttek a dolgos munkanapok, a dögmeleg, amitől az ember nem tud gondolkodni... De hogy legyen jó is, a hét elején megérkeztek a gyönyörű organza virágaim, egy hajguminak, egy pedig kitűzőnek. Hát nem csodaszépek?! Itt is köszönet értük Lidérckének!


De azért én is alkottam, bár egyetlen pár fülbevalót sikerült összehoznom az elmúlt napokban, ezt a rózsaszín üveggyöngyös csigavonalas darabot. Feltettem meskára is, hátha valakinek megtetszik.

Végül pedig két játékot ajánlok a figyelmetekbe, érdemes jelentkezni mindkét helyen.
Lidérckénél két lehetőség van nyerni, vásárlási utalványt vagy ezt a csodaszép barna-türkiz táskát.

CSJ pedig a szülinapját ünnepli azzal, hogy játékot hirdetett, nagyon szép és egyedi bross a nyeremény - nézzetek be hozzá is!


4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű ékszereket alkottál! :)
    Örülök, hogy tetszenek a virágok, és annak is, hogy játszol velem. :)

    VálaszTörlés
  2. a gyűrű a nagy zöld gyönggyel, valami álomszép !!!!! :)

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörűek! Nem is gondoltam volna, h 1 alkalom után már ilyet lehet. Mi lesz itt késöbb? :-) Hajrá-hajrá, abba ne hagyd! :-)

    VálaszTörlés