2011. április 16., szombat

Életjel

Tudom, hogy mostanában nem vagyok túl aktív, ami a blogírást, -olvasást, kommentelést illeti, de úgy voltam vele, hogy mivel kreatív blognak indult az oldalam, mivel nem gyártottam semmit most már jó ideje, nem is tudok nagyon mit írni, de aztán lehet, hogy egyéb bejegyzések is lesznek, élmények, gondolatok.
Lakásprojekt jól alakul, már megvan a saját kis birodalmam, ugyan még nem költöztem, mert tartanak a javítások, felújítások, de így legalább olyan lesz, ami az én ízlésemet tükrözi, ami nekem tetszik. :) Nagyon várom már, hogy elkészüljön, és birtokba vehessem.
Egyébként meló mellett nem sok erőm marad, próbálok sportolni, konditerembe járni, de valahogy a kezdeti lendület mindig alábbhagy... De ennek ellenére is voltam olyan bátor (vagy inkább meggondolatlan), hogy elinduljak két futóversenyen is. Múlt hétvégén Pesten voltam, szombaton csajos napot tartottunk, vásárolgatással, nézelődéssel, aztán vasárnap reggel irány a Városliget, Vivicitta városvédő futás, 6,5 km, hát nagyon éreztem a felkészületlenséget, de azért túléltem. Ma pedig itthon, Újvárosban volt verseny, 3,1 km, gyakorlatilag tegnap este, ma reggel döntöttem el, hogy megyek. :)
Azt hiszem, most éppen ennyi, de majd igyekszem gyakrabban írni! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése