2010. augusztus 7., szombat

Sok-sok jó élmény (és némi negatívum a végére)

Fantasztikus egy hetet töltöttem Németországban legjobb barátnőmmel és még néhány nagyon kedves emberrel. München fantasztikus, pezsgő város, szinte minden sarkon teraszokkal és sörkerttel. Hatalmas, de rengeteg a zöld terület, a parkok. Egészen más, sokkal lazább, kellemesebb mentalitás, mint nálunk, és persze mindenhol az elmaradhatatlan müncheni sörök. Én hátránnyal indultam, mert alapvetően nem szeretem a sör ízét, de azért a mindenféle citromosak engem is meggyőztek :) Voltunk állatkertben is, buliztunk, sokat "városnéztünk", de természetesen jó lett volna még pár helyet megnézni, de 6 teljes nap azért kevés Németország 3. legnagyobb városára. Ráadásul egy napot egy közeli városba kirándultunk, hogy egy közel 9éves álom váljon valóra - barátnőmmel ennyi éve szeretnénk visszamenni megnézni a Neuschwanstein-i kastélyt :) És most sikerült!
Rövid (?) képes beszámoló jön erről a néhány nagyszerű napról, íme:


Kastélyos hangulat


Ez "csak" egy szolid kis kastélyka, szinte csak egy nyári lak



Amikor valóra vált az álom :)


Örülünk, hogy itt lehetünk


A környék is csodás volt


Az álomkastélyunk


Parkok, eső :) jó ilyenkor fotózni


Hangulatkép München főteréről


Népviseletet is próbáltunk


Száguldás, BMW


Állatkertben


Szökőkutak mindenfelé


Parkok, eső, megint


Parkban, itt még az eső előtt


Belvárosi pillanatkép


Aztán azért mióta itthon vagyok, kicsit vegyesebb a kép, jó élmény még, hogy újra elkezdtem valamit mozogni, sportolni, bár eddig még csak kétszer voltam lent a kondiban barátnőkkel, de nagyon lelkesek vagyunk, úgyhogy remélem, tartós lesz a dolog :)
De hogy ne legyen ennyire egyszerű a dolog és az élet, kaptunk egy jó kis beázást a nyakunkba itthon a felső szomszédtól, aminek "hála" pont az én szobám ment leginkább tönkre, úgyhogy most gyakorlatilag ki vagyok költöztetve onnan. :( elkeserítő és lehangoló a dolog, de azért majdcsak túléljük. Ilyenkor gondolkodik el az ember, hogy milyen lehet, amikor másoknak az egész házát, az egész életét viszi el a víz... A miénk legalább kiszárad, remélem hamarosan, és akkor visszapakolhatunk. Szurkoljatok, hogy minél hamarabb visszaköltözhessek az én pici szobácskámba! :)

1 megjegyzés:

  1. Köszi nagyon az élménybeszámolót, meg persze a sok-sok fotót, azért látszik, hogy jól éreztétek Magatokat! Örülök, hogy jól telt ez a pár nap! Nagy kedvet csináltál ám az októberi hivatalos konferencia utamhoz, azt hiszem, meg kell győznöm pár embert, hogy habár a konferencia két napos, nekem min. 4 nap kell :) Hát nagyon sajnállak a beázás miatt, ez nagyon rosszul jött ki, bízok benne, hogy gyorsan megszépül szobád!

    VálaszTörlés