2010. február 28., vasárnap

Könyvek, munka, miegymás :)

Kicsit fejfájós ez a mai nap, és még dolgoznom is kell itthon... Ez a 2 nem túl jó, főleg így együtt, de legalább a napocska erőlködik, nem hagyja magát elnyomni, talán nemsokára tényleg kitavaszodik... Ahogy itt pihenésként olvasgatom a blogokat, mindenki nagyon várja már. :) Azért a nagy munka közben, hogy jobban bírjam, kicsit olvasgatok blogokat, lógok facebook-on, éttermet + állatkertet irányítok - jól bele tud feledkezni az ember... :)
És itt van még a könyves kérdéssor, amire ezúttal fogok válaszolni...

1. Mi volt életed legrosszabb könyvélménye?
Nem is tudom... valószínűleg ami annyira rossz volt, azt előbb félreraktam, mint hogy nyomot hagyott volna bennem... :) amúgy a kötelezők közül szenvedtem némelyikkel.

2. Mi volt az a könyv, ami eddig a legnagyobb hatással volt rád?
Talán Csáth Géza novellái. De sok olyan könyv van, amit nagyon szeretek / szerettem, és szívesen olvastam.

3. Olvastál már olyan könyvet, ami komolyan a frászt hozta rád, és félelmet keltett benned?
Csáth Géza kicsit hidegrázós... de éppen ezért lehet szeretni. (lehet lassan megint le kellene venni a polcról...)

4. Mit használsz könyvjelzőnek?
Ami éppen kéznél van, általában könyvtári olvasójegy, vagy papírfecni, múzeumi belépő, ilyesmi... Úgy tűnik, magának senki nem készít könyvjelzőt... :)

5. Mikor szoktál olvasni? Otthon, munkahelyen, reggel, délben, este, alvás előtt … hm?
Amikor időm engedi :) Általában esténként, elalvás előtt (helyett), vagy hétvégén.

6. Mi volt az első könyved, amit olvastál?
Valószínűleg az elsős olvasókönyv :-) de mivel kicsinek is sokat olvastam, utána azért jöttek szépen egymás után, pöttyös könyvek, mindenféle - aztán velem együtt változott a választék is.

7. Puha kötésű vagy kemény fedeles? (Úgy általában, nem az előző kérdéshez kapcsolódik.)
Nem számít.

8. Mit olvasol most?
Hugh Laurie - A balek. (Amikor olvastam Tiffany-Andi válaszait, eldöntöttem, hogy megint elolvasom Maupassant Egy asszony élete c. könyvét, el is mentem a könyvtárba, itt a könyv, de "Dr. House"-t sem tudtam otthagyni, kíváncsi voltam, íróként is olyan tehetséges-e, mint színésznek. Nem rossz...) :)

9. Hányadik oldalon jársz?
101.

10. Rajta hagyod a “kezed nyomát” a könyvön (belefirkálsz, véletlenül leeszed, leöntöd, egyéb barbárság)?
Előfordul... sajnos. Firkálni persze csak tankönyvbe, de mivel kaja közben is szoktam olvasni, így előfordulnak kisebb balesetek, morzsa, kisebb foltok... De semmiképp nem egy teljes adag pacalpörkölt vagy kávé :)

11. Befolyásol a könyv borítója és/vagy címe, hogy elolvasod-e az adott könyvet?
Inkább csak abban befolyásol, hogy leveszem-e a polcról. Aztán elolvasom a rövid összefoglalót, és inkább ez alapján döntök.

12. És az oldalszám?
Ha tényleg érdekel a könyv, akkor nem. (Utoljára a P.S. I love you-t olvastam el 3 nap alatt, végülis "csak" 520 oldal... :) )

13. Hátralapozol, hogy tudd, mi lesz a vége?
Általában nem.

14. Volt olyan könyv, amit többször elolvastál?
Igen.

15. Ért könyvekkel kapcsolatos baleset?
Semmi különös.

16. Eladod-ajándékozod a könyveidet, vagy mániákusan ragaszkodsz hozzájuk, akkor is, ha nem tetszik?
Általában megtartom őket.

17. Még a budiba is magaddal viszed az aktuális olvasmányt, vagy csak otthon olvasol, esetleg más meghatározott helyen?
Általában a szobámban, konyhában, buszon, utazás, várakozás közben szoktam olvasni.

18. Tényleg, olvasol a mosdóban?
Nem.

19. Vezetsz az olvasmányaidban valamilyen rendszert, felírod-e az elolvasott/megvett/megveendő könyveket (esetleg árukkal együtt), netán olvasónaplót (ha ideírod a blogodat, megverlek)?
Nem. Néha már össze is zavarodok emiatt a könyvtárban, hogy olvastam az adott könyvet, vagy csak a hátulján az összefoglalót... :)

+1.: még valami hendikep?
Nincs.

Azt hiszem, egyelőre ennyi, most "alkotós" beszámolót nem nagyon tudok készíteni.
További szép napot, használja ki mindenki, ami még megmaradt a 7végéből! :)

2010. február 25., csütörtök

Kérdezz-felelek, vásárlás, ez-az :)


Tiffany-Andi passzolt tovább nekem 2 játékot, a könyvest is megkaptam, azt is megcsinálom majd, de most jöjjön egy másik kérdéssor, vagyis a rá adott válaszaim, hátha jobban megismertek ezáltal :)

1. Mi lenne, ha nyernék a lottón?
Valószínűleg először nem hinném el, aztán + visítanék örömömben :-) A pénz felhasználásával kapcsolatban pedig szerintem elég sablonos dolgokat tudok mondani / írni, szerintem vennék magamnak 1 lakást, végülis lassan 25 leszek, az nem árthat, + a családomra költenék, utaznék, mert annyi helyre lenne jó eljutni... a munkával kapcsolatosan nem tudom, mit tennék, mert azért csak lábat lógatni nem tudnék, de lehet, hogy vmi kreatívba kezdenék, csakis a saját szórakoztatásomra, és mások örömére, ha a pénz nem számítana.

2. Rossz szokás
Biztosan van egy csomó... A körülöttem élők tuti jobban tudják, mint én. Sok dolgot kell még tanulnom az életben / életről, de végülis ez nem szokás kérdése. Késő estig internetezni, és a laptopot bújni - sokszor munka helyett?! Mint most?! Előfordul... :)

3. Koffein
Igen-igen-igen! :-) Rászoktam... Napi legalább 2 kávé, ez a biztos, de ha olyan a program, bármikor megiszok még 1-2 adagot. És az illatát is immmádom. + a kólát is. És a teát is, bár nem mindben van koffein. De az is jöhet (szinte) bármikor. Lehet, hogy ez már rossz szokás?! :)

4. Színeim
Már évek óta a zöld a nagy kedvenc, de mostanában nagyon nyerő a lila + a narancs is. De jöhet a klasszikus fekete, fehér, szürke, barna is, de az élénk színeket is szeretem - végülis attól függ, minek a színéről beszélünk. (hát akkor ezek után tessék kiigazodni rajtam...)

5. Mi van most rajtam
Világoszöld Snoopy-s pizsi, szürke bokazokni a fázós lábamra. + a laptop... végülis most az is rajtam van :)

6. Háziállat
Hát az nincs. Legfeljebb tesómnak szoktak halai lenni, épp most tervezi újra beüzemelni az akváriumát. Amúgy imádom az állatokat, talán majd ha nyerek a lottón, és lesz saját lakásom, akkor lesz vmi pici aranyos - tengerimalac, hörcsög, nyuszi, süni, nemtudom...

7. 10 év múlva hol látod magad?
Remélem egy kedves, szerető társ mellett, talán már gyerek(ek)kel kiegészült családban. Remélhetőleg lesz munkám, amit legalább annyira fogok szeretni, mint a mostanit, de azt is el tudnám képzelni, hogy ez marad meg. A fontos barátságok és a kreativitás megmarad :)

8. A legutóbbi nagyon jó élményem
Találkozni a legjobb barátnőmmel, kb 1 hónap után (mert általában azért hetente-kéthetente szoktunk), beszélgetni, inni-enni finomakat, és tervezgetni a következő találkozókat, közös hétvégét, tavaszi házibulit és egy nyári nagy(obb) utazást :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A kérdéssor eddig tartott. Ha lehet, én is továbbadnám a játékot Cserfescsillag-Timinek, Jucii-nak, Reyca-nak és Toritextil-Vikinek, azt hiszem lányok, nálatok ezt a kérdéssort még nem láttam, ha viszont figyelmetlen voltam, akkor nagy-nagy bocsánat :)
Amúgy ma is jó napom volt, reggel csomagot hozott a postásnéni a munkahelyemre, amiben Reyca csodaszép ékszerei voltak. A hét elején rendeltem 1 lilagyöngyös memóriadrót karkötőt és az angyaloknak szánt gyűrűt - nem mintha feltétlenül annak érezném magam :) És amilyen drága volt Réka, meglepett 1 kitűzővel (brossal) is! És mind-mind gyönyörű, és nagyon tetszik! Ezúton is köszönöm őket! :) Teszek képet is a kis csomagról, bár az esti lámpafényes fotózás miatt a színek nem az igaziak, de nem bírtam ki anélkül, hogy ne mutassam meg nektek! :) Íme:

Tudnék még írni bőven, de a bűntudat visszavisz a munka mellé, hátha még jutok valamire, legalább csak 1 nagyon picivel előrébb... Jóéjt, kitartás a péntekhez, aztán nagyon kellemes hétvégét Mindenkinek - talán már a tavasz is érkezik hamarosan... :)

2010. február 23., kedd

Menjetek a PECSÁ-ba... :-)

ha sok-sok kreatív élményre vágytok! :-) Már 13. alkalommal rendeznek a Petőfi Csarnokban Kézműves Kiállítás és Vásárt, ami nekem olyan élmény volt, mint a kisgyereknek a cukorkabolt :) Eddig 2x voltam, hát, egésznapos szájtátás + ámuldozás :) Tavasszal + ősz végén voltam tavaly, az idei elsőt március 6-7-én rendezik a városligetben. Részletesebb leírást itt találtok :) Én biztosan ott leszek barátnőmmel, és ajánlom mindenkinek, rengeteg ötletet lehet meríteni. Egyébként ismertek olyanokat, akik részt vesznek ezen a rendezvények, árulnak, kiállítanak? :-) Mert akkor én is várnék tippeket!
További szép estét Mindenkinek! :)

Kismadaras játék Nórinál

Úgy látszik, ez egy ilyen nap, újabb játék - ezúttal Nórinál, aki egy tavaszváró kismadarat ajánlott fel egy szerencsés kommentelőnek :) egyébként érdemes bóklászni a blogján, mert meseszép gyurmaékszerei vannak - neki is :-)

Jucii játéka

Én is beállok az ön-esély-rontók táborába, és szólok mindenkinek, aki idetéved a blogomra, hogy Jucii játékot hirdetett, ahol egy nagyon egyszerű válasszal és némi szerencsével 2 csodaszép szett egyikével gazdagodhat a Kedves Olvasó! :-) De ha nem jelentkeztek, akkor sem leszek nagyon szomorú, így nagyobb esélyem marad :-) Najó, ez csak vicc, nyugodtan jelentkezzen bárki! Hajrá!
(És a bejegyzés színéből is látszik, én melyik szettre pályázom - ami azért vicces, mert a zöld a kedvenc színem, de most mégsem arra esett a választásom... hihi)

2010. február 22., hétfő

Vegyes felvágott

Most így elég sok dolog van a fejemben, amit megosztanék veletek, feltéve, hogy nem alszom bele a billentyűzetbe... :)
Tegnap majdnem ezt tettem, mert addig nézelődtem a blogok között, míg Jucii filmes oldalánnem találtam a Séta a múltba című filmre - hát azonnal azt éreztem, hogy ezt nekem is meg kell néznem. Régebben, fanatikusabb Vészhelyzet-rajongóként meg akartam már nézni, de akkor valahogy elmaradt, most muszáj volt pótolni! És csak egyetérteni tudok Juciival, nagyon szép szerelmes film, az ember tényleg ejt néhány könnycseppet a végén. Aki szereti az ilyen témájú-jellegű filmeket, annak én az Itt a Földön (Here on Earth) c. alkotást ajánlom! :) Én először a 2 férfi főszereplő (Josh Hartnett, Chris Klein) miatt néztem meg anno, de nagyon beleszerettem a történetbe, szintén szerelmes sírós... Néha ilyen is kell.
Amúgy most 7végén olyan sok dolgot nem alkottam, zsugorkáztam ugyan, de arról majd csak később teszek képeket, mert ajándéknak szánom őket. :) remélem, sikert aratnak majd!
Ha már alkotás, akkor megmutatnám nektek első Meskás szerzeményemet, amit még januárban rendeltem Timitől. Ha már ő is megosztotta a múltkori csakúgy-ajándékainkat veletek :) A fülcit nagyon szeretem, és a teák is elfogytak - már csak a tasakjuk várja a további kreatív felhasználást :-)
Egyébként éppen most este csaptam le szintén Meskán Reyca két nagyon szép ékszerére - meglepő módon nem fülbevalóra, hanem egy gyűrűre és egy karkötőre :) Éppen most egyeztetjük a postázást, ha a bankok és a posta is rendesen dolgozik, akkor lehet, hogy még a héten megkapom őket :-)
Akartam még program-tippet is írni, de azt hiszem, hagyok témát legközelebbre is, + hát lassan megyek aludni... :) Mindenkinek szép hetet, végülis a hétfőt már át is vészeltük! :)

2010. február 19., péntek

Ez is, az is...

A meló összejött nagyon az elmúlt 1-2 napban, ezért nem is nagyon jelentkeztem... Munka persze még mindig rengeteg, de azért most már éreztem a késztetést, hogy írjak + mutogassak. Nem volt 1 kimondottan jó hetem, de most összességében jókedvű vagyok, voltam kézimeccsen is ma du., amit nagyon szeretek, alkottam is, szóval így a végére jó nap lett a mai is - az undok időjárás + az eső ellenére is.
Ez itt a legújabb fülbevalóm, tegnap jött az ihlet, a szívecske + a virágocska új szerzemény, a gyöngyök 1 régi nyakláncból származnak :)


Ezt a képet pedig 1 nagyon kedves ismerősöm kreatív foglalkozásán készítettem, szalvéta-technikával, és szivacs-festéssel. Már el is foglalta a nyuszi a neki szánt helyet a konyha falán. :)

Most este pedig tesómnak pingáltam az egyik pólóját, vagyis mezszámot kapott, holnap pedig reményeink szerint már ebben fog játszani is. Hajrá! :)


2010. február 16., kedd

Színes és aszimmetrikus

Végre kitaláltam, mi legyen a 7végén mutatott maradék zsugorfóliákkal, amiket sajnáltam akkor kidobni, most pedig színes és aszimmetrikus - micsoda meglepetés - fülbevaló lett belőlük. :) amúgy ma nem voltam dolgozni, szóval volt időm ilyenekkel "játszadozni", és még vásárolni is tudtam 1-2 kreatív dolgot.

Persze a szabad nap miatt nem kell irigyelni, a kórházba kellett bemennem, volt 1 egészen apró műtétem, vagyis levettek 1 anyajegyet a vállamról. Szerencsére semmit nem éreztem, most kezdem 1 kicsit érezni, ahogy már múlik az érzéstelenítő hatása.
Az ajándékláncos játékhoz már alakulnak a gondolatok, elképzelések, 1-2 ajándék elképzelését már el is kezdtem, persze ezt most még nem fogom részletezni :)

2010. február 15., hétfő

Megint játszok :)


Újabb játékra jelentkeztem, ezúttal Jandó hívja játszani az olvasókat :)

2010. február 14., vasárnap

Első zsugorka

Jelentem, elkészült az első zsugorfólia alkotásom, és úgy érzem, nem is lett rossz... Két lótuszmintás medál készült, eredetileg - milyen meglepő - fülbevalónak szántam, de lehet, hogy inkább nyakláncra kellene lógatni... Majd még kiderül, mi lesz a sorsuk. :) A sütés kicsit nehézkes volt, először szerintem nem volt elég meleg a sütő, utána + kunkorodott mindenfelé, de végül egészen egyenes maradt - csak egy icipici hullám van benne.

A maradék anyagokból pici darabok készültek, különböző mintákat pingáltam rájuk alkoholos filccel, a lila amúgy cerkával készült. Azt hiszem, nem ez volt az utolsó próbálkozásom :) A picikből még elképzelésem sincs, mi készül majd, de sajnáltam volna kidobni őket :)

És hogy egy kis finomság is jusson mára - múltkor nem fotóztam banános muffint - megmutatom, mit sütöttünk most hétvégén. Tavaszi baracknak hívják, kicsit macerás, de nagyon finom! :) Most így hirtelen neten nem találok hozzá receptet, de később leírhatom, ha gondoljátok. További szép napot Mindenkinek!

Még egy gyors kérdés azokhoz, akik már csináltak zsugorkát: a rajzolt felével sütés után mit csináljak? Lakkozni kell ilyenkor, vagy maradhat csak úgy simán? előre is köszi! :)

2010. február 13., szombat

Egy kis tavaszi hangulat

költözött a lakásba, igaz némi csalással - ezeket a csodaszép tavaszi virágokat szereztem be ma délelőtt - gondoltam anyukám közelgő névnapjára, de egyúttal magamat is "megleptem" ezzel az aranyos kis csokorral. Amúgy eltelt a mai nap, és délelőtt végre volt lehetőségem és időm fotózni is, szóval most inkább fotókat fogok csak mutogatni :)

Ezt a két pár fülbit ezen a héten alkottam, a frissen beszerzett alkatrészekből és az itthon lévő gyöngyökből, amik már nagyon várták, hogy végre történjen velük valami. Most nagyon lelkesen ugráltak fel esténként a drótokra :) Szerintem még elég kezdetlegesek, de hát így legalább van honnan fejlődnöm :)


És akkor itt vannak a beígért alátétek is, most így egyszerre mutatok mindent. Ez az első anya közelgő névnapjára készült, a többi talán egyszer új gazdához kerül majd, az "ő" sorsukkal kapcsolatban kicsit bizonytalan vagyok még. Majd kiderül.



Most este elkezdtem az ismerkedést a zsugorfóliával is, holnap szerintem kisütök 1-2 darabot, csak hogy a próba meglegyen, drukkoljatok, hogy sikerüljön! Persze fotózom is majd a végeredményt, ha jó lesz, abból is tuti valami ékszer lesz! :)
Azt hiszem, mára ennyi, remélem holnap is szép dolgokat tudok nektek mutatni!
Szép estét / napot Mindenkinek!

2010. február 12., péntek

Újabb szürke nap végén

Hát, mit is mondjak, pénteken délután negyed hatig bent lenni melóhelyen - nem éppen ez volt minden vágyam... de valahogy túléltük, csak nem szeretem az ilyen monoton, "szöszölős" melót, amikor ugyanazt csinálja az ember tök sok ideig, a végén meg már elveszti a fonalat...
Mivel a fényviszonyok megint csak nem kedveznek a fotózásnak, nem tudok új dolgokat mutogatni, pedig tegnap este még tényleg csináltam 1 fülbit rosszkedv ellen, de ígérem, mindenképpen készítek 7végén 1 adag fotót a mostanában készült dolgaimról. De mivel a Tisztelt Olvasók :) nagy része még nem ismer régóta, így mutatok párat a régebbi dolgaim közül, ezek éppen üvegfestéses témájúak - ajándék fürdősó, és egy falióra, ez utóbbi szigorúan saját használatra! :)
Csak hogy így is hódoljak a kávé-mániámnak, ami a melóval párhuzamosan szép lassan kialakult, már szinte követeli a szervezetem, sajnos hétvégén is, annyira hozzászokott már... végülis lehetne ennél sokkal rosszabb függőségem is :)


Azt hiszem, egyelőre ennyi, de lehet, hogy még kitalálok valamit az este folyamán... :)

2010. február 11., csütörtök

Hiába akartam...

hogy mindenkinek szép napja legyen, a szürke téli idő ellenére is, hát éppen nekem nem igazán lett az... :( Egyrészt a reggeli havazás átváltott esőbe, és azóta sem hagyta abba, így méginkább loccs-poccs lett az idő, hát nagyon nem szeretek ilyenkor kint mászkálni, még ha csak meló után kell is kimennem a buszmegállóba. Meg hát a meló sem úgy haladt, ahogyan szerettem volna, így valószínűleg a pénteki nap (ami már szinte 7vége!) is nagyon hajtós lesz, több határidős feladattal - de hát bármennyire nem szeretjük, valahogy mindig így jönnek ki a dolgok, hogy mindent az utolsó pillanatban tudunk befejezni... Már előre rettegek, nem szeretem az ilyen napokat... :S De annak azért örülök, hogy Vikinek legalább jobb napja volt, és gyógyulgat a megfázásából! :)
Most még kreatívnak lenni sem nagyon van erőm, kedvem, nem tudom, lenne-e kedvem alkotni, vagy tudnék-e, most elég nyomi vagyok. Délelőtt lelkesebb voltam, Nóri megkeresett, Latinka ajándékláncos játékában tőle kapok majd ajándékot, hát nagyszerű dolgokat tud kihozni a gyurmából - ő is :) Én még várom, hogy kinek fogok ajándékozni, de azokat nem rosszkedvemben akarom csinálni, hanem kedvvel, szívből, lelkesen. :) Most legfeljebb lélekgyógyító-fülbevalót tudnék varázsolni. Azt lehet meg is próbálom egy kiadós pancsolás után!

Tél van


Nálunk már megint hatalmas pelyhekben esik a hó - ami a meleg irodából nézve igazán szép, csak kár, hogy a városban közlekedni is alig lehet ilyenkor... Valószínűleg emiatt kicsit álmosan indul(t) a reggel, mindenki nehezen ért be dolgozni, de azért csak itt vagyunk, úgyhogy csinálom is a dolgomat :) Remélem szép napja lesz mindenkinek, a szürke téli idő ellenére is!

2010. február 10., szerda

Még egy játék

és még egy bejegyzés mára (aztán tényleg megyek aludni)! :) ezt a jópofa játékot Latinka indította még tavaly nyáron, és azóta is tart! ha szeretnétek ajándékot kapni és adni, jelentkezzetek ti is az Ajándékláncra! :)

Először jelentkezem játékra

A fülbevalók mellett immmádom a táskákat is, így én sem hagyhatom ki Lidércke szülinapi játékát! Drukkoljatok - bár tudom, hogy közületek többen szintén pályáztok erre a szépséges tasira! Majd meglátjuk... :)

... (nincs ihletem)

... mármint címet adni a bejegyzésnek. Sok minden jár a fejemben, munkahelyi feladatok, amiknek még nem tudom biztosan a megoldását, de kreatív dolgok is pörögnek az agyamban, + mindenféle gondolatok. Például még mindig nem vagyok oda a Valentin-napért, de ez biztos csak azért van, mert ilyenkor még inkább úgy érzi az ember, hogy egyedül van - hiába veszik körbe nagyon jó barátok, kedves emberek, az azért mégsem ugyanaz.
De hogy pozitív dolgokat is írjak, alkottam ám az elmúlt napokban, de fotót majd csak 7végére ígérek, mert lámpafénynél nem tudok jó képeket csinálni, de haza + csak úgy érek du., hogy már sötét van... Ciki.
De mesélek: újabban a cd/dvd-lemezek hengerében lévő műanyag korongból igyekszem különböző bögre, vagy müzlistál-alátéteket gyártani - amit itt láttok, ez volt az első ilyen példány, bár már korábban is próbáltam ilyen alapra dolgozni. Ez még karácsonyi ajándéknak készült. Az újabb alátéteket is fotózom majd! ;) És tegnap végre eljutottam a kreatív boltba (és tudom, hogy és-sel nem kezdünk mondatot...), ahol vettem 1-2 alapanyagot ékszer-, vagyis elsősorban fülbevaló-készítéshez + zsugorfóliát is szereztem be, Timi ajánlására rászántam magam, hogy ezt a technikát is kipróbáljam. :) És persze a fülbevalós cuccokat is ki kellett próbálni, az eredményt később megmutatom! ;) Ja, és a boltos csaj megdicsérte a fülbevalómat - és mi volt rajtam? A lilaság :) Ezúton is köszönet érte Timinek!

2010. február 8., hétfő

Fülbevaló-mániás vagyok

ez nem is kérdés... a polcomon egy pezsgőspohár szélén sorakoznak a hosszú, lógós fülbijeim, van köztük néhány saját gyártmány, mint amik itt vannak a képen :) a piros 1 piros liptonos műanyag-palackból lett kivágva és kapott 1 kis díszítést, míg a narancsos karton alapra papírmasé- és szalvétatechnikával készüét :) éljen az újrahasznosítás! az ezüstözöttet 1 kreatív rendezvényen hajlítgattam, hát nem volt egyszerű, csak első ránézésre tűnt annak a feladat... :) de megérte!


Most éppen azt tervezem, hogy elmegyek a kreatív boltba, és szerzek be alapanyagokat (karikákat, szerelőpálcát, ilyesmit) ékszerkészítéshez, és végre elkezdem felhasználni azt a rengeteg gyöngyöt, ami a kreatív dobozom alján várja, hogy mi lesz a sorsa. Kezdem sejteni: fülbevaló... :)

Végre rászántam magam...


... hogy (újra) blogolni fogok :) voltak már korábbi próbálkozások, de remélem ezúttal kitartóbb leszek! legalábbis próbálkozom. elsősorban szeretném megosztani a nagyvilággal - vagy legalábbis annak egy kis szeletével - , hogy miket alkotok szabadidőmben, ugyanis immmádom a kreatív elfoglaltságokat, szívesen próbálok ki új technikákat, valósítom meg az elképzeléseimet, és nagyon szeretem a számomra fontos embereket meglepni saját készítésű ajándékokkal :) Ezenkívül persze biztosan monitorra kerülnek egyéb dolgok is, gondolatok, kedvencek, amik nélkül elképzelhetetlen az életem. Remélem idővel megismertek, és gyakran visszanéztek majd a blogomra! :)