2010. június 10., csütörtök

Sunny

Ma egészen jó napom volt. A melóban is elég sok kreatív dolgot csinálhattam, nem is volt különösebb stressz. Ráadásul ma megkaptam az első olyan megrendelést, mely szerint valaki vásárolni szeretne tőlem! mert beleszeretett a korábban bemutatott Blue memória-karkötőmbe :) szóval most nagyon boldog vagyok emiatt, köszi, Susu! :))) Már nagyon tervezgetem a tiédet is, vásároltam hozzá, kaptam ugyanolyan színes drótot is!
És amit mutatni akartam, elkészült egy újabb memória, ő is szintén saját, de szívesen készítek hasonlót, ha valakinek megtetszik! ;) Sunny - a név már akkor megvolt, amikor még csak az agyamban alakult a karkötő képe. Ő az:


Igazi nyári színek, napsütés, forróság, amilyen a mostani időjárás is. :) Egyébként azt hiszem, sok hasonló fog még kikerülni a kezeim alól, még régről (az iskolás, kisállatfigurákat-fűzős időszakomból) van 1 halom gyöngyöm, és azt hiszem, ez most egy nagyon jó felhasználási módja a maradékoknak. :)
Vicces, mert a név már ott motoszkált a fejemben, amikor FércJutka megírta ezt a bejegyzést. Jó dal, keresgéltem, úgy tűnik, elég sokan elénekelték, én egy csajosabb verziót választottam:



És még 1 kis színfolt így a végére, amíg tervezgettem ezt a bejegyzést, ezt a látványt vettem észre, az ablakomból kinézve:

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Just like in Hold’Em, 카지노사이트 you begin with 2 cards, there are 5 neighborhood cards, you decide when to check or guess, and one of the best half is you solely have to beat the vendor!
    Well-liked Roulette Recreation Variations
    Our specialists are right here to let you know every little thing you should know – from the essential guidelines of roulette to high technique tips to win

    VálaszTörlés